Days Gone 242 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar şu anda Days Gone indirimde ETail'de fakat Days Gone 240 TL alınır mı?

Bu senin bileceğin iş, YouTube'da Full gameplay videosunu aç bir bak nasıl diye, ben dün aldım şimdi oynayacağım istersen 1 saat oynadıktan sonra sana güzel mi diye söyleyebilirim.

Çıktığında Last of Us gibi baş yapıt bir oyunla karşılaştırıldığı için çok beğenilmemişti fakat o beklentiyle oynamazsanız güzel oyundur. Ben bir süre oynadım hatta Youtube kanalıma birkaç bölüm videosunu bile attım ama sonra işlerimden dolayı bırakmak zorunda kaldım keyifle oynanacak bir oyun. Ben 90 TL'ye mi ne almıştım zamanında. 242 TL'ye değer mi diye düşünüyorum artık oyunların fiyatı almış başını gitmiş zaten o yüzden değeceğini düşünüyorum.

İyi olur söylerseniz ona göre alıp alacağım paranın çöp olmasını istemiyorum.

15 dakika katlanabildim, oyun her 5 saniyede bir donuyor, ama hikayenin muazzam olduğu belli, 15 dakikalık oynayışta bile beni içine çekti, eğer sizde de donuyorsa iade edersiniz, ama eğer donmuyorsa 600 TL bile verirdim.(benim sistemim biraz kötü, yani alıp bir deneyin kesinlikle)

Bu incelememi okuyarak fikir edinebilirsin.

Aslında çok fazla beklentiye girmezseniz olabilir, alınabilir. Oyunda çok fazla çeşitlilik yok ve aşırı tekrara sarıyor hatta belli bir yere kadar düşmanların kullandığı silahlar bile hep aynı. Çok fazla görev çeşitliliği de yok, çoğunlukla aynı görevler.

Oyunun hikâyesi 10'dan 8, ama oynanış 10, 10
Gerçekten oynamak istiyorsunuz oyunda vakit geçirmek istiyorsunuz. Şahsen değer mi kesinlikle değer.

@lensi, aslında Dying Light'dan önce yapılmış bir oyun olsaydı muhtemelen bu kadar eleştirilmezdi. Tekrara sarmasının yanı sıra daha önce o tarz konseptte oyun yapıldığı için pek beğenilmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı