Days Gone düşük FPS

Barney28

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim A8 6600k APU işlemci.
RX 550 4 GB ekran kartı.
8+8, 16 GB RAM 1333 MHz.
Sistem bu şekilde oyunda ortalama 30 ila 40 FPS alıyorum bazen 50'lerde takılıyor.

1716913620683.png

Bu bölümden performans seçeneğini seçtiğimde oyun nedense kasıyor varsayılanda daha çok FPS alıyorum nedeni nedir? Ve nasıl daha fazla FPS alabilirim?

Hocam her ne kadar amd ayarlarıyla oynasanız da sisteminiz days gone icin pek yeterli degil 1080p de oynadıgınızı varsayıyorum en dusuk ayarlada oynanabilir bi seviyede olur.

Oyunu oynarken performans ayarlarını açıp kullanımlara bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Sistemim A8 6600k APU işlemci.
RX 550 4 GB ekran kartı.
8+8, 16 GB RAM 1333 MHz.
Sistem bu şekilde oyunda ortalama 30 ila 40 FPS alıyorum bazen 50'lerde takılıyor.

Eki Görüntüle 2207087

Bu bölümden performans seçeneğini seçtiğimde oyun nedense kasıyor varsayılanda daha çok FPS alıyorum nedeni nedir? Ve nasıl daha fazla FPS alabilirim?

Hocam bende AMD kullanıyorum varsayılanda kullanın her zaman o performans olsun kalite hiçbir faydası yok saçma sapan ayarlar açıyor FPS'i düşürüyor.

Hocam her ne kadar AMD ayarlarıyla oynasanız da sisteminiz Days Gone icin pek yeterli degil 1080p de oynadıgınızı varsayıyorum en dusuk ayarlada oynanabilir bir seviyede olur.

Oyunu oynarken performans ayarlarını açıp kullanımlara bakın ne demek istediğimi anlarsınız.

Katılıyorum, sistemim pek yeterli değil. İndirirken ben de böyle düşündüm ve kasacağını düşünerek indirdim. Ama şaşırtıcı bir şekilde, gerçekten oynanabilir bir FPS alıyorum. Gayet de akıcı oynuyorum. Sadece biraz daha iyi FPS alabilmek için bir yolum varsa öğrenmek için bu konuyu açtım.

Hocam bende AMD kullanıyorum varsayılanda kullanın her zaman o performans olsun kalite hiçbir faydası yok saçma sapan ayarlar açıyor FPS'i düşürüyor.

Kesinlikle doğru ama çok saçma tam tersi olması gerek :D

Katılıyorum, sistemim pek yeterli değil. İndirirken ben de böyle düşündüm ve kasacağını düşünerek indirdim. Ama şaşırtıcı bir şekilde, gerçekten oynanabilir bir FPS alıyorum. Gayet de akıcı oynuyorum. Sadece biraz daha iyi FPS alabilmek için bir yolum varsa öğrenmek için bu konuyu açtım.
oyunu oynarken mümkün olduğunca arka planda çalışanları kapayın, 900p de oynamayı deneyebilirsiniz motorla giderken yükleme sorunu olabilir bu yüzden takılma yaşanabilir çözünürlüğü düşürüp bi kac ayarı ortaya cekerseniz performans olarak bi tık ilerleyebilir.

Oyunu oynarken mümkün olduğunca arka planda çalışanları kapayın, 900p de oynamayı deneyebilirsiniz motorla giderken yükleme sorunu olabilir bu yüzden takılma yaşanabilir çözünürlüğü düşürüp birkaç ayarı ortaya cekerseniz performans olarak bir tık ilerleyebilir.

Aksine motorda hiç sorun yaşamıyorum aslında gayet akıcı özellikle ormanlık alanlarda. Binaların olduğu yerlere gelince iş değişiyor tabii. Bu arada 768 p de oynuyorum zaten daha düşüğü de çok bulanık oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00