Days Gone Remastered PlayStation 5 için oynanabilir hâlde

333365

Yottapat!
Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz!
Makaleler
65
Days Gone Remastered, PlayStation 5 için oynanabilir hâlde. Gene ucuz Remastered yapımlarından birisi ki oyunun Remastered ya da Remake ihtiyacı yoktu. Oyunun grafikleri ve oynanışı oynanabilir hâldeydi. İlk çıktığında birtakım sorunları olsa da kısa sürede o sorunlar düzeltilmişti. Kısacası, para için yapılmış Remastered'lardan birisi daha. Sonra şirketler, oyuncular niye oyunu almıyor diyor. Remastered sürüme kim neden para versin? Oyunculara ne değişiklik sunuyorsunuz ki versinler? Bir de yanlış hatırlamıyorsam bu oyunun CEO'su ya da yapımcısı, kim olduğunu hatırlayamıyorum da Days Gone'ın indirimsiz satılmadığını ve milletin, God of War'ı indirimsiz aldığını; Days Gone'ın indirimsiz şekilde satılamadığını söylemişti. :D Kendi oyununu God of War ile bir tutan oyun yapımcısıydı. Oyun iyi, kötü değil. Kendi çapında birtakım eksiklikleri olsa da oyunculara böyle sallaması hoş değildi. Anlatmaya çalıştığım bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Remastered gerektirmeyen bir oyun çıkarımına katılıyorum. Normal oyunla Remastered aynı sayılır boşuna para israfı desek yeridir. Bunun yerine 2. oyuna kafa patlatsalar çok daha fazla talep olurdu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Remastered PC tarafına ücretsiz güncelleme olarak eklendi. Playstation tarafında bu durum nedir?

Days Gone ve daha niceleri... Artık sırf para için Remastered sevdasından vazgeçseler çok iyi olacak.

Days Gone Remastered, PlayStation 5 için oynanabilir hâlde. Gene ucuz Remastered yapımlarından birisi ki oyunun Remastered'ya da remake ihtiyacı yoktu. Oyunun grafikleri ve oynanışı oynanabilir hâldeydi. İlk çıktığında birtakım sorunları olsa da kısa sürede o sorunlar düzeltilmişti. Kısacası, para için yapılmış Remastered'lardan birisi daha. Sonra şirketler, oyuncular niye oyunu almıyor diyor. Remastered sürüme kim neden para versin? Oyunculara ne değişiklik sunuyorsunuz ki versinler? Bir de yanlış hatırlamıyorsam bu oyunun CEO'su ya da yapımcısı, kim olduğunu hatırlayamıyorum da Days Gone'ın indirimsiz satılmadığını ve milletin, God of War'ı indirimsiz aldığını; Days Gone'ın indirimsiz şekilde satılamadığını söylemişti. :D kendi oyununu God of War ile bir tutan oyun yapımcısıydı. Oyun iyi, kötü değil. Kendi çapında birtakım eksiklikleri olsa da oyunculara böyle sallaması hoş değildi. Anlatmaya çalıştığım bu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeş, bize Days Gone 2 lazım ne yapayım ben bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mantar09, Days Gone 2'yi çıkarmayı düşünmediklerini söylemişlerdi. Satış sayısını az buluyorlarmış...

@333365, bunları yaparlarsa satış sayısı da az olacaktır. Ben mesela eskiden 200 TL bir rakama almış olmasaydım şu an oyunun yüzüne bakmazdım herhalde. Oyunu bir şekilde daha iyi hale getirmek varken gereksiz ne varsa yapıyorlar. Çıktığında baya sorunlu çıkmıştı sanırım. Bu sorunlar olmasa belki de daha iyi yerlere gelebilirdi.

@Mantar09, Days Gone 2'yi çıkarmayı düşünmediklerini söylemişlerdi. Satış sayısını az buluyorlarmış...

Dediğin gibi aslında bu oyunun yapımcısı God of War'ı satın alıyorsunuz benim oyunumu niye almıyorsunuz diyen biri oyun belki de ilk baştaki inanılmaz buglar olmasa daha iyi yerlere gelebilirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı