Days Gone vs Death Stranding vs Resident Evil 2

Days Gone güzel değil. Güven sistemi saçma ve aşırı tekrarlayan görevleri var. Bu ikisi zaten oyun süresini uzatmak için. Death Stranding sonradan sonraya açılıyor. Ama inanılmaz açılıyor. Oyunun sonunu iple çekmiştim bir süre sonra. Ha ilk başlarda sıkılmanız büyük ihtimal çünkü bu noktada de Death Stranding tekrara düşüyor. Sürekli aynı kargoyu aynı yerden aynı yere götürebilirsiniz. Ama hikayesi gerçekten bunu kapatıyor. Days Gone'ın ise öyle aman aman bir hikayesi de yok. RE2 ise bulmaca odaklı bir oyun. Zombilerin kafasından çok kendi kafanızı patlatacaksınız bu yüzden. Benim önerim Death Stranding.
 
Days Gone güzel değil. Güven sistemi saçma ve aşırı tekrarlayan görevleri var. Bu ikisi zaten oyun süresini uzatmak için. Death Stranding sonradan sonraya açılıyor. Ama inanılmaz açılıyor. Oyunun sonunu iple çekmiştim bir süre sonra. RE2 ise bulmaca odaklı bir oyun. Zombilerin kafasından çok kendi kafanızı patlatacaksınız bu yüzden. Benim önerim Death Stranding.
Days Gone tekrarlayan görev sistemine sahip ise Death Stranding bütün oyun olarak kısır döngü.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı