DBD DLC'lerini almak vs oyun almak

Oyunu aktif olarak oynuyorum ve takip ediyorum. Yeni yamada Legion bence çok iyi. Yabancı YouTuber olsun Türk olsun hepsi öyle diyor. Böyle de iyi. Güle güle oynayın.

Hocam sizin yazmanızı beklemiştim bende daha almadım clownu değişiyim mi bir şeye? Clown iyi gibi geldi bana.

Hatta hocam şöyle yapabilirim Legion'u da kristal ile alabilirim çünkü survivoru çöp bence.

Hocam sizin yazmanızı beklemiştim bende daha almadım clownu değişiyim mi bir şeye? Clown iyi gibi geldi bana.

Hatta hocam şöyle yapabilirim Legion'u da kristal ile alabilirim çünkü survivoru çöp bence.
Kristali biriktiriyordun yanlış hatırlamıyorsam alma bence pek alasın yok zaten. Clown oynamayı severim kendim de aldım ancak güçlü diyemem. Perki nerf yedi. Kandırıkçı perki iyi. Palyaço korkusu perki ile Legion oynarsın kendilerini zor iyileştirirler sinir edersin. Şunu da söyleyim katiller biraz da sizin keyfinize göre. M1 severseniz ayrı veya farklı skilli olan seversiniz. Canınız ne isterse onu alın. Ancak güç olarak soruyorsanız en güçlü katiller Maraz, Hemşire, Cellat, Avcı, Oni, Spirit, Acuze ve Dümenci.

Kristali biriktiriyordun yanlış hatırlamıyorsam alma bence pek alasın yok zaten. Clown oynamayı severim kendim de aldım ancak güçlü diyemem. Perki nerf yedi. Kandırıkçı perki iyi. Palyaço korkusu perki ile Legion oynarsın kendilerini zor iyileştirirler sinir edersin. Şunu da söyleyim katiller biraz da sizin keyfinize göre. M1 severseniz ayrı veya farklı skilli olan seversiniz. Canınız ne isterse onu alın. Ancak güç olarak soruyorsanız en güçlü katiller Maraz, Hemşire, Cellat, Avcı, Oni, Spirit, Acuze ve Dümenci.

Hocam öneriler için teşekkürler ama çok kararsız kaldım son 17,25 TL'lik DLC hangisi olsa diye.

Hocam öneriler için teşekkürler ama çok kararsız kaldım son 17,25 TL'lik DLC hangisi olsa diye.
Bence onu da sevidiğin sadece para ile açılan DLC'lerden al. Buff falan alır oynanır duruma gelir. Freddy'nin gideri var zaten. Tabi sana kalmış. Bana fark etmez dersen All-Kill'i alabilirsin.

Bence onu da sevidiğin sadece para ile açılan DLC'lerden al. Buff falan alır oynanır duruma gelir. Freddy'nin gideri var zaten. Tabii sana kalmış. Bana fark etmez dersen All-Kill'i alabilirsin.

Hocam en son karar verdiğim 1 k altın hücre çekip Legion ve samara alacağım geri kalan paraya 4 TL ekleyip bu resimdekini alacağım sizce nasıl?

Dosya Ekleri

• 1658603809967.png
    1658603809967.png
    90,1 KB · Görüntüleme: 39
Altın hücre ile karakter almak zarar olacaktır daha çok fiyat ödüyorsunuz. Onun haricinde DLC'ler iyi.

Hocam samara alacağım ve geriye kalacak 1 tane normal karakter fiyatı o yüzden 1 tanede Legion alacağım bence alınır böyle. Bir de samara nasıl sizce? Bence güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı