DDOS Bilişim Suçuna Girer Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Silinen üye
Tarama sonuçlarında "Malware" yazmıyor. O kadar da tehlikeli şeylere benzemiyor yani. Potansiyel olarak istenmeyen yazılım olarak geçiyor.
Yine de karantinaya almanı öneririm.
Modemini arkasından iğne ya da kürdan yardımıyla resetlemende fayda var.

Sanırım kimse bana inanmayacak. Üzücü. Hiçbir ilerleme kaydedilmedi maalesef ve sadece oldu bitti. O zaman ben de D-Dos'cu olmaliyim, ne de olsa 1 gün konuşulup unutulacak şey. Neyse yine de sağolun. Konuyu kitleyebilirsiniz, çözülmesi imkansiz çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
@THE_MILLER 'in dediğini dene ya da Panda ile dediğim ayarları yapıp tam tarama yap. Dediğim antivirüs AV-Comparatives'in gerçek zamanlı koruma testlerinde %100 koruma puanı aldı. Bu yine de her şeyden koruyacağı anlamına gelmez. Modemi açıp kapadıktan sonra hâlen saldırı yaptıysa (yaptı galiba tehdit edip) trojan yüklemiş olabilir bilgisayarına. Onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.
Bu arada internet servis sağlayıcınla (TTNET örneğin) konuşsan iyi olabilir durumla ilgili.

Son düzenleme:
@THE_MILLER 'in dediğini dene ya da Panda ile dediğim ayarları yapıp tam tarama yap. Dediğim antivirüs AV-Comparatives'in gerçek zamanlı koruma testlerinde %100 koruma puanı aldı. Bu yine de her şeyden koruyacağı anlamına gelmez. Modemi açıp kapadıktan sonra hâlen saldırı yaptıysa (yaptı galiba tehdit edip) trojan yüklemiş olabilir bilgisayarına. Onun dışında aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef.
Bu arada internet servis sağlayıcınla (TTNET örneğin) konuşsan iyi olabilir durumla ilgili.

Teşekkür ederim, servis sağlayıcı nasıl yardım edebilir ki veya o kişiyi bulmama da yardımcı olurlar mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O kişiyi bulmanda yardım edebilirler mi bilmiyorum ama bağlantı sorunları konusunda yardımcı olabilirler.

Burada karşı tarafın IP adresini bulmak anlatılmış: [çözüldü] Karşı PC'nın IP'sini Bulma
Ama bence fazla zorlamamak lazım. Çünkü karşı taraf akıllıya benziyor bayağı. Başka bir kullanıcı adıyla deneyin oyunda veya. Bu yöntem doğruya benzemiyor. Önermiyorum. Yine de siz bileceksiniz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı