Biostar N68s+rx 560 gibi bir kartı 700 liraya bulmuşsun bence almalısın fiyatının çok üzerinde bir kart. İleride anakartı ve cpu'yu değiştirirsin iyi olur yani.
Anakartın ismini ver araştırayım destekliyor mu diye
Biostar N68s+rx 560 gibi bir kartı 700 liraya bulmuşsun bence almalısın fiyatının çok üzerinde bir kart. İleride anakartı ve cpu'yu değiştirirsin iyi olur yani.
Anakartın ismini ver araştırayım destekliyor mu diye
700 liraya Rx560 almak çok mantıksız. Fiyatının çok üzerinde bi kart demişsiniz 1000 lira mı olacaktı?rx 560 gibi bir kartı 700 liraya bulmuşsun bence almalısın fiyatının çok üzerinde bir kart. İleride anakartı ve cpu'yu değiştirirsin iyi olur yani.
veya fx 9590
Verilere göre sanırım phenom II x6 veya FX işlemci desteklemiyor.Senin yerinde olsam 100 TL gibi bir fiyata Asus P5KPL-AM SE anakartını ikinci elden alırım. Ardından bi Xeon X5450 alırım. Ardından orta seviye bir ekran kartı(R7 240 olabilir.) alıp daha sonra ise kule tipi bir soğutucu da ekler güzelce overclock yapardım. Bütçeye uyuyor mu hesaplamadım fakat ucu ucuna yetiyor sanırım. Belki az bir şey aşabilir.
Hayır f/p demek istedim yanlış yazmışım700 liraya Rx560 almak çok mantıksız. Fiyatının çok üzerinde bi kart demişsiniz 1000 lira mı olacaktı?
DDR3 anakart da uygundur. Aslında ben de o tavsiyeyi verecektim fakat arkadaş DDR2 dediği için DDR2 anakart önermeye karar verdim.Verilere göre sanırım phenom II x6 veya FX işlemci desteklemiyor.
@SLR Nirvana
Dediği gibi 775 pin ddr3 anakart alsan xeon işlemci alsan 450 lirayada 2. el rx 560 4g alsan bilmiyorum mümkün mü mümkünse böyle yap.
Verilere göre sanırım phenom II x6 veya FX işlemci desteklemiyor.
@SLR Nirvana
Dediği gibi 775 pin ddr3 anakart alsan xeon işlemci alsan 450 lirayada 2. el rx 560 4g alsan bilmiyorum mümkün mü mümkünse böyle yap.
TBiostar N68s+
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.