DDR 2 sistem yükseltme önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi Gt730 1.5-2k hocam? Sahibinden ilanlarından bahsetmiyorsunuz herhalde yoksa baya trajikomik olur, 1 hafta önce 1650S gibi bir canavarı 1800'e sattım.
Hocam bu ekran karti alindigi donem zaten 1.300 tlye alindi 2018 civarlari tabi ama yani bilmiyorum gtx 1650 s i 1800 e satmakta enayilik gibi bisey hocam ayrica gt 730 trendyol gibi sitelerden bahsediyorum

RX 470 kötü bir kart değil eyvallah ama abicim hangi senede yaşadığımızın, piyasadaki güncel donanımların, gereksinimlerin de farkında olalım bir zahmet. Konuya bile "onu önerme, bunu söyleme" diye girmişsin.

RX 470'i o PC'ye takacaksan en azından PSU yükseltmesi şart. Yahu oraya GPU alacak paran varsa onun yerine PSU alıp tak işte. Para aynı para değil mi?
Hocam rx 470 i kasaya takinca zaten meymenet yok kasa bile kucuk yani bide ekstra 8 pin kablosu falan urastirici isler aklimdan suda gecmedi degil bendeki sistemi bilgisiyarciya satip ddr 3 sistem toplamak gibi ve bendeki karti kullanmak

Hocam bu ekran karti alindigi donem zaten 1.300 tlye alindi 2018 civarlari tabi ama yani bilmiyorum gtx 1650 s i 1800 e satmakta enayilik gibi bisey hocam ayrica gt 730 trendyol gibi sitelerden bahsediyorum
Bende zamanında 2020'de aldım 1300TL'ye 1650S'i şuan ki ikinci el piyasası bu hocam Trendyol'da satılan ürünler bilgisiz insanları güvenilir markaların altından aldırmak için pahalı ücretlendirme yaparak kandıran insanlar.

Bende zamanında 2020'de aldım 1300TL'ye 1650S'i şuan ki ikinci el piyasası bu hocam Trendyol'da satılan ürünler bilgisiz insanları güvenilir markaların altından aldırmak için pahalı ücretlendirme yaparak kandıran insanlar.
1300 tlye iyi bulmuşsunuz hocam miningcilerin devri ozamanlar piyasada kart yoktu

Bunun kolay bir yolu var.
  • Aldığınız şirketin profilini inceleyin.
  • Satılan ürünlerin yorumlarını dikkate alın.
  • Ekran kartından daha önce satmış mı kontrol edin
  • Satıldıysa tekrar yorumlara bakın.
Burada önemli olan şey satıcı hakkında bilgi edinmek ve yorumlara bakmak olacak.
Bence o sistemi toplamak yerine başka bir sistem düşünmelisin. Çünkü ona harcayacağın para gerçekten ziyan olacak.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yardim ettiginiz için son kararim bilgisiyarcimla konusup ddr 3 bir sistem toplamak elimdeki kasayida satmak için degerlendiririm heralde

Alan adamın bakış açısı şu İtopya'da 5000TL bir ekran kartı Trendyol'da 7000TL diyor ki hani ödeyeceksem 2K fazla ödeyeyim buradan sorun çıkmaz vs. diye düşünüyor, bunu yaşayan insanlar genelde çocuğunu mutlu etmek isteyen insanlar, ne anlasın adam ekran kartından VRAM'inden mininginden.

1300 tlye iyi bulmuşsunuz hocam miningcilerin devri ozamanlar piyasada kart yoktu
Vatan'dan almıştım o zamanın en iyi sistemiydi fiyat/performans açısından.

İlla bu sistemi geliştirecekseniz bütçe verin, oluruna bakalım. Normalde çoğu kullanıcı yazmış ölü sistem diye ama bu kadar diretmenizi göz önünde bulundurursak birşeyler yapılabilir. (Benim görüşüm de aynı, ölü sistemdir ama yardımcı olurum.)

Kardeşim sana üzücü bir haberim var, 775 öleli çok oluyor.
İstersen QX9770 tak yine de ölü.
QX9770.jpg

Usta bu bilgisayara yapılabilecek en iyi iyilik RX550-GTX 750 Ti, GT1030, GT1630 tarzı bir ekran kartı takıp SATA SSD takmak. Dahası fazla. Parana yazık edersin. Bir de 4 slot RAM yuvası var diye anladım, onu 8GB'a tamamlamak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı