DDR 5 G.Skill 32 GB(2x16) flare X5 RAM alınır mı?

erdogan1643

Kilopat
Katılım
2 Ağustos 2016
Mesajlar
96
Yer
Bursa-İnegöl
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu RAM alınır mı? Hem CL değeri düşük hem MHz'si yüksek tam bütçeme uygun daha fazlasını veremem. Sizce nasıl? Bu üç RAM arasında kaldım. G.Skill RAM'ler iyi midir hiç bilgim yok. Aralarından hangisini tercih etmeliyim?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben dediğim RAM'i aldım seninkiyle aynı marka sadece MHz ve CL değerleri farklı benimki sorunsuz MHz'sini BIOS'tan arttırabildim herhangi problem yaşamadan kullanıyorum.
 
Ben dediğim RAM'i aldım seninkiyle aynı marka sadece MHz ve CL değerleri farklı benimki sorunsuz MHz'sini BIOS'tan arttırabildim herhangi problem yaşamadan kullanıyorum.
Bende linkteki rami aldım. 7950x işlemci ve MSI B650-P model anakart ile kullanacağım. Fiyatıda diğer ramlerele karşılaştırınca mantıklı geldi. AM5 chipsetli anakartlarda mavi ekran hataları ve pc'nin geç açılma durumları çok yaşanıyor araştırmalarıma göre herkes bios gücellemelerini bekliyor. 7950x için Noctua NH-D15 model hava soğutmasını düşünüyorum bu yüzden bu ramler normal ramlere göre biraz dar ebatta. Umarım soğutucu sorunsuz takılabilir.

 
Bende linkteki RAM'i aldım. 7950X işlemci ve MSI B650-P model anakart ile kullanacağım. Fiyatı da diğer RAM'lerele karşılaştırınca mantıklı geldi. AM5 chipsetli anakartlarda mavi ekran hataları ve PC'nin geç açılma durumları çok yaşanıyor araştırmalarıma göre herkes BIOS gücellemelerini bekliyor. 7950X için Noctua NH-D15 model hava soğutmasını düşünüyorum bu yüzden bu RAM'ler normal RAM'lere göre biraz dar ebatta. Umarım soğutucu sorunsuz takılabilir.


Bu RAM'ler sorunsuz sığar boyutları küçük bende AK620 kullanıyorum Noctua gibi oda öküz gibi sıkıntı yaşamadım çok rahat sığdı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı