Bütçeniz ne ki?Hocalarım DDR5 bütçemi aşıyor. O zaman ikinci el toplamam gerek de ikinci el güvenemiyorum.
23-24k arası.Bütçeniz ne ki?
Hocam sizin problem ddr ile alakalı değil de doğrudan işlemci ve anakart kaynaklı gibi.Ddr5 i övmüşsünüzde sorunlardan sıkıntılardan bahsetmemişsiniz.3 4 aylık 7500fli 4070 li sistem topladım.oyunlarda saçma sapan drop sorunları.dp ile bios girememe sorunu.biostan okadar ayar çekmeme rağmen saçma sapan yüksek devir fan çalıştırma sorunları var.şuanda imkanım olsa ddr4 sistem toplarım.ddr5 in daha zamanının oldugunu düşünüyorum
DDR5'i övmüşsünüzde sorunlardan sıkıntılardan bahsetmemişsiniz. 3 4 aylık 7500FLI 4070'li sistem topladım. Oyunlarda saçma sapan drop sorunları. DP ile BIOS girememe sorunu. BIOS'tan o kadar ayar çekmeme rağmen saçma sapan yüksek devir fan çalıştırma sorunları var. Şu anda imkanım olsa DDR4 sistem toplarım. DDR5'in daha zamanının oldugunu düşünüyorum
DDR5'i övmüşsünüzde sorunlardan sıkıntılardan bahsetmemişsiniz. 3 4 aylık 7500FLI 4070'li sistem topladım. Oyunlarda saçma sapan drop sorunları. DP ile BIOS girememe sorunu. BIOS'tan o kadar ayar çekmeme rağmen saçma sapan yüksek devir fan çalıştırma sorunları var. Şu anda imkanım olsa DDR4 sistem toplarım. DDR5'in daha zamanının oldugunu düşünüyorum.
Hocam aklımda bu sistem var.Alacağınız zaman ki bütçeniz sınırda kalıyorsa eğer işlemciyi bir tık düşürün yine de güncel olan AM5 platformundan PC alın. Örneğin AM4 Ryzen7 alacağınıza AM5 Ryzen 5 işlemci alın. En güncel olan sistem ileri dünük olarak daha iyidir. Sadece RAM olarak bakmayın olaya.
Asus 650 m r anakart.7500f işlemci.asus dual 4070 evo.2x16 6000 MHz ram.kule tipi işlemci soğutucu.512 GB M2 SSD mevcut.sistemde bir sorun olsa başka şeylerde de sorun çıkartması gerekirdi.dp kablosu ile bios girmeyi bir şekilde çözdük anakart üzerinden.fakat 2 saniye drop olayını çözemedim.sadece valoranta yapıyor bunu.oda oyuna ilk girdiğinde bir donma yapıyor daha sonra hiç yapmıyorDonanım özellikleri nedir?
Her sistemde olabilecek sorunlar değil mi bunlar. Genel olarak yaşanmıyor neticede. Ama sizin adınıza üzücü olmuş. Garanti sürecinde çözüm bulunama değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.