- Makaleler
- 18
Ne belli değiliIııı sizin, Die density modelinden önce üreticisi bile belli değil. :d
Ne belli değiliIııı sizin, Die density modelinden önce üreticisi bile belli değil. :d
Hocam o bellek üreticisi çip üreticisi değil.Ne belli değili? Kingston. İsterseniz belleklere mikroskopla bakarım, yeter ki bulunsun.
O zaman kasanın içini açıp bakayım, belki yazıyordur.Hocam o bellek üreticisi çip üreticisi değil.![]()
O zaman kasanın içini açıp bakayım, belki yazıyordur.
Tabii öyle. Bir sürü varyantı var çiplerin ama ben burada ağırlıklı olanları baz aldım. Zaten çoğu benzer özellik gösteriyor.
Peki bu model satın alınır mı? İyi midir? Çünkü şöyle bir sıkıntı gördüm ben. Bu model normalde Corsair'ın oluşturmuş olduğu bir kit değil. Daha sonradan iki adet (2x8) 16GB 3600Mhz CL 16-18-18-36 modelden oluşturulmuş. Corsair'ın kendi (4x8) 32GB kitleri 18-19-19-39 CL değerine sahip. Bunun nedeni nedir? Corsair neden burada (4x8) 32GB 16 CL kit yapmamış? Bir bildikleri mi var? RAM kapasitesi artınca CL'in de mi artması gerekir?Tabii öyle. Bir sürü varyantı var çiplerin ama ben burada ağırlıklı olanları baz aldım. Zaten çoğu benzer özellik gösteriyor.
@adn1925 Hynix CJR büyük ihtimalle.
Micron E-Die voltaj verdiniz değil mi ?Merhaba arkadaşlar. Bende bu baş belası RAM var. Dual olarak kullanıyorum. DRAM calculator ile 3466 stabil görünüyor ama biri program yerine kendiniz yapın dedi biraz ortada kaldım o yüzden.
Bazıları 4000e bile çıkıyor ama ben 3600'de stabilite göremedim. Nasıl yaparız bilgisi olan var mı?
Voltaj 1.45 ayarlıMicron E-Die voltaj verdiniz değil mi ?
3600'te stabil çalışır o, sub timing değerlerine ne verdiniz ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.