DDR4 RAM upgrade

bathndogan

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Avukat
Arkadaşlar RAM modelime ulaştım fakat neyi aratıp, neyi satın alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Slot'ta DDR4 model 8 GB RAM var. Anakartın modelini söylersen en fazla kaç GB RAM desteklediğini öğrenebliriz.
Anakartlar DDR4 ise en azında 16 destekliyor olmalı, bu soruları artık sormasak ?
Elinizdeki RAM'e ait model bu. Benzer özelliklere sahip bir şey almanız yeterlidir. Markası farketmez.
micron 8atf1g64hz-3g2j1
Kendi belgesine göre: 3200MHz CL22, 2666MHz CL19, 2400MHz CL17 modlarında çalışabiliyor, bunlara uygun 8GB almanız da yeterli, fiyat farkları var, bütçenize hangisi uygunsa. Şu anda 3200MHz CL22 modunda çalışıyor anladığım kadarıyla.

Son düzenleme:
Anakartlar DDR4 ise en azında 16 destekliyor olmalı, bu soruları artık sormasak ?
Elinizdeki RAM'e ait model bu. Benzer özelliklere sahip bir şey almanız yeterlidir. Markası farketmez.
micron 8atf1g64hz-3g2j1
Kendi belgesine göre: 3200MHz CL22, 2666MHz CL19, 2400MHz CL17 modlarında çalışabiliyor, bunlara uygun 8GB almanız da yeterli, fiyat farkları var, bütçenize hangisi uygunsa. Şu anda 3200MHz CL22 modunda çalışıyor anladığım kadarıyla.
Hocam işte neyi aratıp ne alacağımı tam olarak bilmiyorum yani mesela hangi site iyidir, hangi filtrelemeleri yapacağım bunları söyler misiniz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı