brkby

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, yeni bir dizüstü bilgisayar aldım. Bilgisayarımda 64 Bit Windows 10 Home işletim sistemi bulunmakta. Mevcut RAM kapasitem 8 GB.
Adobe Photoshop, After Effects vb. programları amatörce kullanmaya/öğrenmeye çalışıyorum, bu yüzden RAM kapasitemi 16 GB'a yükseltmek istiyorum. CPU-Z programının ekran görüntülerini aldım ve bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Memory.JPG
Slot 1.JPG
Slot 2.JPG

Okumanı öneririm, aklındaki soruların cevabı burada.
İlginiz için çok teşekkür ederim. İlgili makaleyi okudum ve en altta belirtilen açıklamaya istinaden buraya konu açmıştım. Aklımda takılan kısım uyumluluk ve düzgün çalışma konusunda oldu. Akıl akıldan üstün olduğu için sizlerin(daha bilgili olan kişilerin) düşüncelerine ihtiyacım vardı. Tekrardan teşekkür ederim.

Bu iki RAM'den birini alabilirsin.
Size de hemen dönüş yaptığınız ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Size başka bir sorum olacak. Bu ürünlerden birini aldığımda uyumsuzluk problemi vs. yaşar mıyım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı