DDR4 Sistem Toplama

Normal bir anakart deyil. Çok abartılı. Tamam üstün özellikeri var ama bu özellikler normal kullanıcılar için deyil. Içinden overclock kumandası filan çıkıyor. Incelemeleri izlemenizi tavsiye ederim Bence X99 Deluxe baya yeterli olucakdır. Ama ben bu bilgisayarda Godzilla filmini yapacam diyorsanız Rampage V alın)

Açıkcası kartı beklemek pek işime gelmeyecek. Çünkü onu bekledikten sonra 980 Ti arkasından gelecek sonra başka birşey çıkacak ve çok klişe olan o lafı ''teknoloji her gün değişiyor yakalamak imkansız'' söylemek zorunda kalıyorum :) Ama diğer bileşenler değişik bir alternatif yaratmış bunlarıda değerlendireceğim. Teşekkürler @Silinen üye
980 Ti gelmesine tahminimce daha çok var. 980'nin özel soğutmaları yakın zamanda gelecektir. Zaten 980 şuan için cidden çok güçlü bir kart. 980 Ti "bence" 6 7 ay sonra gelir. O yüzden 980 özel soğutmalı modeli geldiğinde hiç dert etmeden alabilirsiniz.

Kasa olarak Cooler Master CM 690 III öneriririm. İki radyatörlü su soğutma takmada oldukça kaliteli aynı zamanda içerisindende bir tane tek radyatörlü su soğutma çıkıyor ki bende bunu i7-4790 soğutmada kullanıyorum.

Hiçbir zaman anakartta Gigabyte şans veren bir kullanıcı görmedim. Bence buda bi hata çünkü Gigabyte'de kaliteli ve sağlam bir marka ki kaç yıldır pc topluyorum her zaman anakartta gigabyte tercih ettim ve yine önceliğim gigabyteye olacak. Buyrun X99 WIFI li anakartı: GIGABYTE X99-UD5-WIFI Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 Anakart - Vatan Bilgisayar oldukçada ucuz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı