DDR4 Sistem Toplama

Aynı şey kafamı kurcalıyordu dün geceden beri :) Tekno Seyir'den de izlediğim bir kaç anlatıma bakarsak bana da x99 deluxe daha uygun olacakmış gibi geldi. Anladığım Rampage V daha çok Extreme overclock'çular için yapılmış. Sanırım bu bağlamda bende X99 siparişi vereceğim bugün :) Tekrardan ilginize teşekkürler @Silinen üye
Anakart olarak Asus X99-Deluxe oneriyorum daha az masraf olacaktir.

En son çıkan sisteme arkadaşlarımızda önermiş zaten en son en iyi çıkar ekran kartlarını almanız daha mantıklı olur. Yüksek hızlarla uyum sağlaması için GTX 980.

Son düzenleyen: Moderatör:
En son çıkan derken herhalde GTX 980 demek istediniz? Çünkü GTX780 yazmışsınız. Zaten benim listemde de GTX 980 mevcut

Evet. Yazım hatası düzeltiyorum. Konu başındaki ekran kartına göre konuştum.
Açıkçası uzun bir yazı yorumla fazla sadece göz attım.

Tüm yardım eden arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile tüm parçalarım elime geçti. Sizlerle paylaşayım dedim... Tekrardan herkese teşekkürler.

Sistem şu şekilde oldu

Intel Core i7 5820K Soket 2011V3 6 Çekirdekli 3.3GHz 15MB Önbellek
ASUS X99-DELUXE Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3000Mhz (O.C) Anakart
MSI GTX980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
Kingston 16GB (4x4GB) HyperX Predator DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP Ram
Samsung 250GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD
CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H100i SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ
XIGMATEK TALON BLACK EDITION VECTOR 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA

Photo 06-11-14 17 30 00.jpg

Hayırlı olsun. Kasa incelemesi yaparsan çok iyi olur ya. Xigmatek bu kasada nasıl bir iş çıkarmış merak ediyorum. Sac kalitesi vs.

Hayırlı olsun bende allahın izniyle Asus Rog Swift'li bir kasa toplamayı planlıyorum.

Neutral hocam Assasin kadar kötü değil :( Ben kasayı alacağım zaman bir arkadaş vardı forumda. Çok övüyordu kasayı. Bende gaza geldim 400R yerine Talon aldım. Soğutmada diğer kasalara göre baya geride. Ama kullanılan malzeme baya değişik.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı