Aynı şey kafamı kurcalıyordu dün geceden beri Tekno Seyir'den de izlediğim bir kaç anlatıma bakarsak bana da x99 deluxe daha uygun olacakmış gibi geldi. Anladığım Rampage V daha çok Extreme overclock'çular için yapılmış. Sanırım bu bağlamda bende X99 siparişi vereceğim bugün Tekrardan ilginize teşekkürler @Silinen üye
En son çıkan sisteme arkadaşlarımızda önermiş zaten en son en iyi çıkar ekran kartlarını almanız daha mantıklı olur. Yüksek hızlarla uyum sağlaması için GTX 980.
En son çıkan sisteme arkadaşlarımızda önermiş zaten en son en iyi çıkar ekran kartlarını almanız daha mantıklı olur. Yüksek hızlarla uyum sağlaması için GTX 780.
Tüm yardım eden arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bugün itibari ile tüm parçalarım elime geçti. Sizlerle paylaşayım dedim... Tekrardan herkese teşekkürler.
Neutral hocam Assasin kadar kötü değil Ben kasayı alacağım zaman bir arkadaş vardı forumda. Çok övüyordu kasayı. Bende gaza geldim 400R yerine Talon aldım. Soğutmada diğer kasalara göre baya geride. Ama kullanılan malzeme baya değişik.