DDR4 Tabanlı sisteme geçilmeli mi?

KaanUzar

Hectopat
Yer
Kadıköy/İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben de yeni sistem toplayacağım için kafamda çeşitli sorular var. Sizce DDR4 tabanlı bir sistem mi kurulmalı yoksa DDR3 önümüzdeki 3-5 yıl için etkinliğini sürdürür mü? Oyun bilgisayarı konusunda çeşitli önerilerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim. Eğer kurulmalı diyorsanız parça tavsiyeleriniz nelerdir mesela? Eğer hiç gerek yok sebep ise şudur şeklinde. :) Teşekkürler.

Benim şahsen parçaları Amerika'dan getirtme imkanım var. Onun için acaba yapmışken uzun ömürlü bir şey yapıp DDR4 mü yapsam diyorum. Biliyorsunuz çünkü fiyatlar makul buraya göre ne de olsa...

Benim şahsen parçaları Amerika'dan getirtme imkanım var. Onun için acaba yapmışken uzun ömürlü bir şey yapıp DDR4 mü yapsam diyorum. Biliyorsunuz çünkü fiyatlar makul buraya göre ne de olsa...
Yaparım param var diyorsan zarar gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güncel olmak iyi olacaktır. Paraya biraz daha kıyıp daha uzun ömürlü bir sistem kurabilirsin.
Bende öyle düşünüyorum. Peki sizce Türkiye şartlarında iyi bir ddr4 tabanlı oyun kasası ne kadara mal olur? (işlemci, anakart, ram, ekran kartı)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende öyle düşünüyorum. Peki sizce Türkiye şartlarında iyi bir ddr4 tabanlı oyun kasası ne kadara mal olur? (işlemci, anakart, ram, ekran kartı)

Bu konuda çok fazla bilgim yok o yüzden yanlış bir şey demek istemem, fiyat konusuna hakim arkadaşlar yardımcı olursa sizin için daha iyi olacakatır. Sadece sağlam bir bütçeniz olması gerektiğini söyleyebilirim. Anakartlar 700 ila 1600 arasında değişiyor.

Ortalama 9.000-10.000 TL civarı olabilir. :D Tabi monitör ile birlikte. Yoksa tek başına kasa ve gerekli dahili donanımlar 7.000-8.000 aralığında olabilir. Daha da az olabilir. Tamamen sizin tercihinize kalmış her şey aslında.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı