DDR5 RAM için CL30 vs CL36

Hocam sen gayet bilgilisin ben bu kadar teknik detaya hakim değilim şu şekilde sorsam rica etsem cevaplar mısın.

32 GB olan 6000 Mhz CL36

64 GB Olan 5200 Mhz CL40

ben aradaki fiyat farkı az diye 64 GB olanı almak istiyorum sence 64 GB olan 5200 MHZ ve CL40 olması sebebiyle 32 olan 6000 Mhz ve CL36 arasında performans farkı yaşar mıyım? hangisini almak daha mantıklı olur bu bilgilere göre
Yaşayacağın performans farkının çok minimal olacağını söyledım sana. BIOS'tan XMP açar gibi 2 işlem yaparak 6000 çalıştırabilirsin zaten sana yardım ederim ben.

Yaşayacağın performans farkının çok minimal olacağını söyledım sana. BIOS'tan XMP açar gibi 2 işlem yaparak 6000 çalıştırabilirsin zaten sana yardım ederim ben.
Teşekkür ederim CL36 ile CL40 arasında 4-5 fps belki fark olur olursa değil mi? Biostan XMP açar gibi işlem yaparken Rame OC yapacağız değil mi bu durumda islemciyede OC yapmak gerekecek mi acaba?

Teşekkür ederim CL36 ile CL40 arasında 4-5 fps belki fark olur olursa değil mi? Biostan XMP açar gibi işlem yaparken Rame OC yapacağız değil mi bu durumda islemciyede OC yapmak gerekecek mi acaba?
Hayır işlemciye OC yapman gerekmeyecek.

DDR5 için bilmiyorum, lakin DDR4 sistemlerde gskil mükemmel uyumlu çalışıyor.
Muhtemelen DDR5 ile de tam uyumlu çalışacaktır. Mükemmek RAM.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı