DDR5 sisteme oyun için Windows 10 Home vs Windows 11

@korkusuzz desteğin bitmesi kullanamayacağımız anlamına gelmez. Windows 8.1'in de desteği bitti ama hala kullanılabiliyor. Ne zaman uygulamalar elini ayağını çeker o zaman bırakırız.

@baselkanir buna ne diyorsun dostum?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şeyi yapıyorlar keşke tam yapsalar. Korkum o ki Windows 12 daha berbat olacak. Ve Windows'a veda edeceğiz.

@baselkanir buna ne diyorsun dostum?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir şeyi yapıyorlar keşke tam yapsalar. Korkum o ki Windows 12 daha berbat olacak. Ve Windows'a veda edeceğiz.

Birçok eklenti ile görev çubuğu, dosya gezgini vs. windows 10a dönüşebiliyor zaten akıllı arkadaşım. Windows 11in windows 10un makyajlısı olduğunu biliyoruz zaten. Fakat 10un arayüzü artık eskide kaldı. Ve windows 11 optimize edildi sayılır. Neden hala 10 kullanalım ki neredeyse aynı performanstayken?

@baselkanir hayır ben onu demiyorum böyle bir hata neden yapıldı onu diyorum. Arayüzü düzelteceklerine daha da bozuyorlar ve bilgisayar kullanımı zorlaşıyor gitgide yoksa fark etmediniz mi? Ben neden masaüstünde yenileme yapmak için iki defa sağ tıklayayım ki ayrıca da Windows 10 gayet modern bir arayüze sahip. Sence benim sistemimle 11 kurmak mantıklı mı hayır. Kurdum denedim performans düşüşü olmadı. Hem Windows 10 gibi yeterli bir sistem varken neden 11'e geçeyim ki destek bitecek falan demeyin bana ben de biliyorum biteceğini. Benim de son nesil bilgisayarım olsa ben de 11 kullanırım herhalde. Her şeyi geçtim halen daha güncellemeleri oturmamış bir işletim sistemi 11 ve ne skıntılar çıkaracak bilmiyoruz bunlar uyumlu bilgsayarlarda oluyor ha bir de.
Böyle bir sistemi Windows 10 kullanılamaz hale gelmeden kullanmam kimse kusra bakmasın.
Kabul edin Microsoft bu sefer büyük batırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@baselkanir hayır ben onu demiyorum böyle bir hata neden yapıldı onu diyorum. Arayüzü düzelteceklerine daha da bozuyorlar ve bilgisayar kullanımı zorlaşıyor gitgide yoksa fark etmediniz mi? Ben neden masaüstünde yenileme yapmak için iki defa sağ tıklayayım ki Ayrıca da Windows 10 gayet modrn bir arayüze sahip. Sence benim sistemimle 11 kurmak mantıklı mı hayır. Kurdum denedim performans düşüşü olmadı. Hem Windows 10 gibi yeterli bir sistem varken neden 11 e geçeyim ki destek bitecek felan demeyin bana ben de biliyorum biteceğini. Benim de son nesil bilgisayarım olsa ben de 11 kullanırım herhalde.
O zaman milattan kalma bilgisayarla millete windows 10 önermeyeceksiniz. Windows 11 şu an her açıdan daha iyi. Windows 11in 10a göre birsürü artı özelliği var bu arada sayamayacağım kadar.

@baselkanir hiçbir fark yok eğer merak ettiyseniz kurdum denedim performans düşüşü de olmadı. Windows 10 da ne veriyorsa 11 de de onu veriyor bir artısı yok yani. Hakkını yemeyim bazı yerlerde 10'dan daha iyi çalışıyor. Ayrıca ben kimseye 10 önermemişim orada desteğinin 2025 de biteceğinden bahsedilmiş ben de ona nazaran yorum yapmışım hayır belki ben yeni arayüzle kullanmak istiyorum Windows 11'i bu tasaruım hataları düzelmeden Windows 10'un desteği tamamen kesilmeden geçmem Windows 11'e.

Bu nedir Allah aşkına ya bunu kim yaptıysa rezalet bir şey bu diğer özellikler gayet iyi hakkını yemeyeyim.
Ama dayanamıyorum yine isyan ediyorum NT kerneli ağır arkadaş Explorer çöküyor bazen hayır işin garibi 10 da da aynısı oluyor bazen yeter diyorum artık şu kerneli düzeltin gözünü seveyim.

@baselkanir hiçbir fark yok eğer merak ettiyseniz kurdum denedim performans düşüşü de olmadı. Windows 10 da ne veriyorsa 11 de de onu veriyor bir artısı yok yani. Hakkını yemeyim bazı yerlerde 10'dan daha iyi çalışıyor. Ayrıca ben kimseye 10 önermemişim orada desteğinin 2025 de biteceğinden bahsedilmiş ben de ona nazaran yorum yapmışım hayır belki ben yeni arayüzle kullanmak istiyorum Windows 11'i bu tasaruım hataları düzelmeden Windows 10'un desteği tamamen kesilmeden geçmem Windows 11'e.

Bu nedir Allah aşkına ya bunu kim yaptıysa rezalet bir şey bu diğer özellikler gayet iyi hakkını yemeyeyim.
Ama dayanamıyorum yine isyan ediyorum NT kerneli ağır arkadaş Explorer çöküyor bazen hayır işin garibi 10 da da aynısı oluyor yeter diyorum artık şu kerneli düzeltin gözünü seveyim.

Sağ tık menüsünü basit bir kodla eskisine döndürebiliyorsunuz. Bir ona mı takıldınız? Masaüstünde F5 basarak yenileme yapabileceğinizi unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı