Nurse ve oni oyna geç.Arkadaşlar biraz param var 108 TL bunlarla DLC'ler alacağım en iyi survivor ve Killer'ları önerir misiniz? DLC halinde.
Eki Görüntüle 1459977
Benim düşündüklerim bunlar.
Eki Görüntüle 1459982
Bunlar bende olanlar.
Nurse ve oni oyna geç.
Hepsini direkt almayın. En çok oynamak istediğinizi alın ve ona kasın. Sonra diğerlerini de alırsınız.Öbürlerini al miyim mi yani?
Hepsini direkt almayın. En çok oynamak istediğinizi alın ve ona kasın. Sonra diğerlerini de alırsınız.
Ben sizin yerinizde olsam öyle yapardım. Tabii son seçim sizin.Fakat indirim her zaman olmuyor da ondan böyle yapmayı düşündüm.
Ben sizin yerinizde olsam öyle yapardım. Tabii son seçim sizin.
Değer. Oni çok güçlü bir çar eğer gücünü iyi bir şekilde ve meta perkleri kullanırsanız 4/4 yapamayacağınız takım yok.Peki ya DLC'leri yorumlamak gerekirse verdiğim paraya değer mi?
Değer. Oni çok güçlü bir çar eğer gücünü iyi bir şekilde ve meta perkleri kullanırsanız 4/4 yapamayacağınız kişi yok.
Onlar da iyi. Özellikle Boon totemli karakterler çok işe yarıyor.Peki survivor tarafından nasıl DLC'ler? Yani demek istediğim DLC içindeki survivorlar nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.