İncehesap’tan alınan "Sıfır" monitör skandalı

Adam neden yalan söylesin dostum?
4 gün önce kayıt olmuş sadece bu konuyu oluşturmuş 1 mesajı var. Bahsettiği video ortalıkta yok. Ben yine de adam yalan söylüyor demedim yazdıklarım gayet anlaşılır açık şeyler bu kadar önemseyip aylarca uğraşan buraya da konu açan tüm konuşmaları, varsa videoları delil niteliğinde koyar. Sadece yazmaz.
Konuya gelince darlamaya devam edin hocam.
Verdiğin tavsiye de işlevsiz bozuk monitörü bana kakalayacaklar ve darlamaya devam edeceğim? 😀 Bunlara yapılacak en iyi darlamayı yukarıda yazdım eğer gerçekten böyle bir şey yaşandıysa ve bu arkadaş haklıysa, yukarıda yazdığımı uygulayacak parasını hatta maddi manevi zarar gördüğü için belki tazminatını da geri alacak.

Keşke AI kullanmadan yazsaydınız.
Ai değil resimler kopya yapıstır yaptığım için ceza aldım. dönüste yapamadım.

Karman çorman yazmışsın paragraflara ayırınca daha açıklayıcı olmuyor. Kaldırdığınız videoyu liste dışı olarak buraya atın bakalım İncehesap'ı daha bugün 2 konuda önerdik kolay kolay böyle sıkıntılar yaşanmayacak bir firma lakin anlattığınız durum gerçekse ve bozuk ürün gönderimi yapmışlarsa her türlü paranızı geri alırsınız hatta 2 hafta geçmeden "performansını beğenmedim" deyip iyine iade alabilirdiniz.

Sanki yeteri müdahaleyi yapamamışsınız gibi bir algı oluştu bir de

Senin başvurunun resimleri nasıl onların eline geçti? Sana ne gibi bir işlem başlattılar? Bu kısım da soru işareti. Mevzuyu daha anlaşılır, açıklayıcı bir şekilde yazıp o videoyu da liste dışı atın buraya bakalım.
resimleri kopyala yapıstır yaptığım için yazılar otomatik düzenlendi. üstüne ceza aldım dönüs yapamadım. olabilddiğince resimleri ekleyip düzeltmeye çalıstım. ceza kalktıktan sonra.
THH ye basvuru dosyalarımı bana servis kayıtlarında gönderdiler
thh.png

bu normal olarak görüyorum. ama bana iade alacaklarını israrla söylemelerine rağmen gidip ürünü istemediğim halde servise göndermeleri.
altını çiziyorum THH ürün incelemesi için ürüünü benden istemedi. İncehesap çalısanı iade alacaklarını söyleyip ürünü geri istediler

Ai değil resimler kopya yapıstır yaptığım için ceza aldım. dönüste yapamadım.

resimleri kopyala yapıstır yaptığım için yazılar otomatik düzenlendi. üstüne ceza aldım dönüs yapamadım. olabilddiğince resimleri ekleyip düzeltmeye çalıstım. ceza kalktıktan sonra.
THH ye basvuru dosyalarımı bana servis kayıtlarında gönderdiler
thh.png

bu normal olarak görüyorum. ama bana iade alacaklarını israrla söylemelerine rağmen gidip ürünü istemediğim halde servise göndermeleri.
altını çiziyorum THH ürün incelemesi için ürüünü benden istemedi. İncehesap çalısanı iade alacaklarını söyleyip ürünü geri istediler
Youtubeda var video beni kandırdıklarını anladığımda tekrar yayınladım. lin eklersem tekrar ceza alırım diye eklemiyorum.
video baslığı ''İncehesap Sıfır Diye Teşhir Monitör Gönderdi! ASUS ve İade Politikası Şoku!''

4 gün önce kayıt olmuş sadece bu konuyu oluşturmuş 1 mesajı var. Bahsettiği video ortalıkta yok. Ben yine de adam yalan söylüyor demedim yazdıklarım gayet anlaşılır açık şeyler bu kadar önemseyip aylarca uğraşan buraya da konu açan tüm konuşmaları, varsa videoları delil niteliğinde koyar. Sadece yazmaz.

Verdiğin tavsiye de işlevsiz bozuk monitörü bana kakalayacaklar ve darlamaya devam edeceğim? 😀 Bunlara yapılacak en iyi darlamayı yukarıda yazdım eğer gerçekten böyle bir şey yaşandıysa ve bu arkadaş haklıysa, yukarıda yazdığımı uygulayacak parasını hatta maddi manevi zarar gördüğü için belki tazminatını da geri alacak.
Olabildiğince resimleri ekledim. düzenlemede belli bir yerden sonra zaman kısıtlaması oldu eğer istediğiniz bir kanıt varsa herseyin görüntüsü var. sadece telefon görüsmelerin kaydı yok

Son düzenleme:
Ürünü geri aldıysa iadesini yapacak demektir. THH zaten ürünü niye istesin?

Video sesini AI ile yapmışsın sanırım 😂 Donanımarşivi forumundaki gibi detaylı açsan en başta hiç kafa karışıklığı olmayacak. Monitörü biraz araştırdım tüm sitelerdeki yorumları okudum çok sayıda şikayet var sanırım Asus'un bu monitörü kronik problemli çünkü bu modeli ile sorun yaşayan çok kişi var.

Son düzenleme:
Bahsettiğin video ve monitörün resimleri nerede? @ruber

Ürünü geri aldıysa iadesini yapacak demektir. THH zaten ürünü niye istesin?
sitede acemiyim. resimleri kopyala yapıstır yaptığım için engelendi. ama konuyu düzelttim eklememi istediğin baska görsel varsa ekleyebilirim.
youtubeta İncehesap Sıfır Diye Teşhir Monitör Gönderdi! ASUS ve İade Politikası Şoku! aratırsan +200 görüntüleme olan benim video uzunluğu 3.30 dakika
THH konu incelemesi için ürünü benden yada firmadan istemesi lazım bildiğim kadarıyla. ama benimle iletiişim kuran THH değildi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı