Dead By Daylight nasıl oynanmalı?

crqdles

Hectopat
Yer
Transylvania
Daha fazla  
Daha öncesinde oynamayı birkaç kez denemiştim. Daha sonrasında ya sarmadı, ya da depolama alanından dolayı oyunu sildim. Oyuna çok sevdiğim bir seri olan Castlevania'nın Bundle'ı gelecek ve bu bundle'ı alıp oynamak istiyorum. Tavsiye verebilecek var mı oyunla ilgili? Neyi nasıl yapmalıyım? Oyunu nasıl oynamalıyım, aklımda kalan birkaç şey var, var olmasına ama oyunu hala tam olarak çözemedim.

Ben de merak ediyorum. Mesajları takip etmek için yorum yaptım

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha öncesinde oynamayı birkaç kez denemiştim. Daha sonrasında ya sarmadı, ya da depolama alanından dolayı oyunu sildim. Oyuna çok sevdiğim bir seri olan castlevania'nın Bundle'ı gelecek ve bu Bundle'ı alıp oynamak istiyorum. Tavsiye verebilecek var mı oyunla ilgili? Neyi nasıl yapmalıyım? Oyunu nasıl oynamalıyım, aklımda kalan birkaç şey var, var olmasına ama oyunu hala tam olarak çözemedim.

Kurban olarak oynayacaksanız 5 jeneratör tamir edip kaçmanız lazım, ekip olarak oynamınızı tavsiye ederim. Kurban oynayacaksanız random gelen insanlar biraz kötü olabiliyor.

Hocam oyun bayağı bir karışık, perk dediğimiz avantaj secenekleri vesaire vesaire. Birilerini izleyerek veya oynayarak öğrenmeniz daha iyi olacaktır bence. Ben de tam olarak öğrenemedim hala.😄

Oyun biraz da oynayarak öğreniliyor 100 saati devirirseniz mantığı tam olarak çözersiniz bence.

The Texas Chainsaw Massacre filmini izlediysen oyunu anlamışsındır zaten.

Hocam oyunu comp olarak oynuyorum. EU da en iyi top 3 blightim ve top, high tier takımlarda oynadım 2 yıllık bir comp experiencem var. Size oyunun genel mantığını kısaca anlattım perklere add onlara değinmeden anlattim siz bana sorabilirsiniz.
Surv side için her zaman 3 geni kırmalısınız (3 gen: Birbirine en yakın 3 genden birini kirarsaniz Killer o birbirine en yakın 3 geni koruyamamis oluyor ve genleri koruması zorlaşıyor. Geni hızlı kırmak için güzel perkler mevcut deja vu: 3 geni gösteriyor ve o genlerde progress alırsanız %6 hızlı oluyor, resillience: Yaralı olduğunda %9 daha hızlı gen yaparsınız, totem cleansing, vault, healing bunlara dahil.) Yani demek istediğim rastgele genlere oturup 3 Gen'e bırakmak yerine 3 gen kirmanız gerek. Gen mantığı bu şekilde. Mesela bir side da 4 gen çıktıysa ( genelde bir side da 3 gen olur ve ortada bir tane daha gen olur, tabii ki bu mapin Rng'sine göre değişir. 4 geni iki kişi kirmanız gerek çünkü 2 kişi daha hızlı yaparsınız ( 1 geni tek başına hiçbir yardımcı perksiz bitirmesi 90 saniye ve biri kancaya asılınca ikinci aşamaya geçmesi 60 saniye. Yani tamamen kancasa ölmesi 120 saniye). Katil için ise aynı şekilde 3 geni tutmanız gerekir. Her zaman 1'ini oyundan çıkarmaya bakıp survivor sideyi 3 kişiye yani 3V1'a pushlamaniz gerekir. Yani kısacası birine tunnel atip oyundan hizlica çıkarıp devam etmeniz gerekir bu sayede 1 kisiyi chaselediginiz taktirde 2 kişi gen yapmak zorunda kalıyor 1'ini chaselerken 3'ünü yaptiginda siz sıkıntıya girersiniz ama 2kidi yaptığında daha rahat olursunuz. Survivoru düşürdükten sonra 3 gen olan sideye asmaya bakın veya mid hooku mantıklı olacaktır. Eger progressli bir gende survivoru düşürduyseniz o gene en yakin hooka asip geni ve hooku camplamaniz en worth gameplaylerden biridir, direkt oyunu kazandirir. Çünkü hem hpoku alamazlar eğer alirlarsa 1 for 1 trade olmuş oluyor yani o tradeye geleni düşürup tekrar ayni yere asarsiniz hrm pressure almis olur hem de geni eritmis olursunuz bu da size 30 40 saniye kazandirir. Unutmayin eger bir survivor hooku almaya gelir ve siz hookun dibinde o survivora vurursaniz o vurdugunuz survivor hooku alirsa her türlü olmuş oluyor. Ona göre timinglenmis bir sistemi var yani hooku almaya geliyor siz vuruyorsunuz tamh ooku alirken bu sefer hooku alamıyor tekrardan almasi ellemedi gerekiyor ve M1 cooldowni dolana kadar hooku aliyor siz de tekrardan düşürebiliyorsuniz. Bu camp mevzusu da public Mac'larda çok çalışmaz çünkü nerflediler hookun 16 metre yakininda uzun sure beklerseniz hooktan kenfini atıyor. Yani güzel bir sekilde mantıklı bir sekilde camp aymaniz gerekiyor. Blight nurse spirit billy oyunun s tier katilleridir average olarak 4K1 4K2 olmasi gerekiyor comp için. Diger katiller ise genelde 7 8 hook güzel stageler.compda bu s tierler dışında ilk hooku genelde duruma göre campliyorlar 2ye geçiyor ve hook alındığında tekrardan tunnelliyor ve hemen ölmüş oluyor son stageye geçip. Arkadaşlar biraz yoruldum herhangi bir şey sormak isterseniz beklemedeyim.

YouTube'da comp DBD adlı bir kanal var orada güzel comp turnuva videolari paylaşıyor izleyip ogrenmeye calisabilirsiniz Killer ve surv movementleri, ayrıca her map için farklı call outlar var saat gibi 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12.

Daha öncesinde oynamayı birkaç kez denemiştim. Daha sonrasında ya sarmadı, ya da depolama alanından dolayı oyunu sildim. Oyuna çok sevdiğim bir seri olan Castlevania'nın Bundle'ı gelecek ve bu bundle'ı alıp oynamak istiyorum. Tavsiye verebilecek var mı oyunla ilgili? Neyi nasıl yapmalıyım? Oyunu nasıl oynamalıyım, aklımda kalan birkaç şey var, var olmasına ama oyunu hala tam olarak çözemedim.
Yavuz Öksüz'ü öneririm. Kendisi 2016 dan beri TR'de dbd oynayanlardan ve sağlam oynuyor. Youtubedan izleyin hocam yeni başlayanlar için bir sürü videosu bulunmakta.

Daha öncesinde oynamayı birkaç kez denemiştim. Daha sonrasında ya sarmadı, ya da depolama alanından dolayı oyunu sildim. Oyuna çok sevdiğim bir seri olan Castlevania'nın Bundle'ı gelecek ve bu Bundle'ı alıp oynamak istiyorum. Tavsiye verebilecek var mı oyunla ilgili? Neyi nasıl yapmalıyım? Oyunu nasıl oynamalıyım, aklımda kalan birkaç şey var, var olmasına ama oyunu hala tam olarak çözemedim.

Hocam tek söyleyecegim şey oyundan uzak durman aşırı bagımlılık yapıyor.

Hocam oyunda çok profesyoneller var. Tek başınıza başlarsanız yine bırakmanız kesin gibi bir şey. Şu an memlekette değilim. Bi 10 güne memlekete gidersem sizle birlikte başlayabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı