Dead by Daylight "Player Level Update Error" hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
35
Yer
Slytherin
Daha fazla  
Her maçtan sonra bu hatayı alıyorum. Maçtan çıkınca da oyun kapanmadan kendini yeniden başlatıyor. Hata aşağıdaki gibidir.
Ek Açıklama 2020-08-09 150510.png

Üstelik tek sorun bu da değil. Oyunda katil beni kancaya astığı zaman normalde aşağıdaki gibi olmalı ama vücudum kancadan ayrı görünüyor. (Bu sorunun görüntüsünü alamadım ama çok gerekirse alabilirim sanırım.)
1488402463_2.jpg

Oyunu yeniden başlatın diyor, yaptım. Bilgisayarı da yeniden başlattım. Sistemde sorun yok, oyun için yeterli. Sürücülerim de güncel. Nasıl çözerim bu hatayı?

Sistemsel bir hata gibi durmuyor, dönem dönem ben de yaşıyordum. Oyun ile alakalı bir hata, senlik bir sıkıntı yok. Öyle sanıyorum.

İkinci duruma gelirsek normal, bizlerde de oluyor. Herhangi bir soruna yol açacak ya da bir sorunun sonucu olacak bir şey değil.

lifo'nun dediği gibi destek ile iletişime geçmek işinize yarayabilir, zira her oyun sonu aynı hatayı alıyorsanız sıkıntı vardır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı