Dead by Daylight Türkiye'de neden oynanmıyor?

Sevmediklerini oynamaz insanlar? Hocam insanlar neyi sevdiklerini bilmiyorlar ki. Doom sevecek adam hiç başka oyunları denemeyip sadece CS oynuyor mesela. Sadece bir yerlerden duyup oynuyorlar. Bu bir genelleme.
İnsanlar Sıkılır ama bazı oyunlar sıkmaz.
Mesela cs seven adam cs 1.6 csgo çıkar ama oyunu buglu bulursa kötü notu görürse oyuna bakmaz.
Belkide buglardandır.
Bide insanlar bilgisiz yada odaklı.
"Doom sevecek adam hiç başka oyunları denemeyip sadece CS oynuyor mesela."Cs sevmesinden bakmıyordur

Ben zaten R6S ve DBD oynadım hocam. CS:GO sevmem arada Valorant oynarım o da arkadaşlarla takılmak için. Genel olarak tek oyunculu oyunlar daha çok hoşuma gidiyor. Parayı basar alırım. DBD konusunda bence gerekli açıklamayı @Abdullah_Kadir hocam yapmış zorlamaya gerek yok.

Anladım hocam size iyi oyunlar.

Çok nadiren 4 kişi Türk eşleşiyor. Resident Evil DLC betasında 4 Türk ile daha önce hiç eğlenmediğimiz kadar eğlendik. Katilde Türk çıkmıştı. Bu yüzden keşke daha fazla Türk oynasa.

Çok nadiren 4 kişi Türk eşleşiyor. Resident Evil DLC betasında 4 Türk ile daha önce hiç eğlenmediğimiz kadar eğlendik. Katilde Türk çıkmıştı. Bu yüzden keşke daha fazla Türk oynasa.
Bilgisayarım güzel olsa bide oyuna sahip olsam oynamayı cidden isterim ama yok olsaydı senlede oynardık
Steamden oynuyorsan ismimi verebilirim

Bilgisayarım güzel olsa bide oyuna sahip olsam oynamayı cidden isterim ama yok olsaydı senlede oynardık
Steamden oynuyorsan ismimi verebilirim
Ver lütfen. Ama şu an oynayamayız. Bir el oynadıktan sonra işlemci 105 dereceye çıkıyor. Termal macun gerek.

Oynuyorum, survivorda rank 1, Killer'da mor rankım. Oyun herkese hitap etmiyor belki bu yüzden olabilir. Bizim millet anca FPS oynasın. Boş ver kimseye tavsiye etme, toxic kitle falan olmasın.

Ben de dbd ye yeni başladım bayağı izledim ama PC yoktu daha yeni alabildim o yüzden da 44 saatlerim ama tek oynamak gerçekten bazen sıkıyor arkadaşlar aldırttim oyunu onları sarmamis geri Valorant'a döndüler Allah'tan R6 bir arkadaşla beraber oynuyoruz onda da 112 saatim var güzel oyunlar ama Türk kitlesinin olmamasindan hiç şikayetçi değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı