Dead by Daylight vs 13th Friday vs Secret Neighbor

13th Friday sıkıyor ama DbD pek öyle değil, daha keyifli.

Merhaba. Bu 3 oyunun birini almak istiyorum yaz indirimleri gelince, hangisini alsam çok kararsızım. Dead by Daylight'ın son güncellemeden sonra kötü oldu diyorlar, 13th Friday'e ise oynayan yok diyorlar. Secret Neighbor da kanser dolu diyorlar. Ben kendim oynayacağım bu oyunları, cevaplarınızı bekliyorum.
Açık ara DbD fark atar. Karakterleri, müzikleri, haritaları, grafikleri gerçekten eğlenceli. Hele ki arkadaşınızla girerseniz onu kurtarma çabası ya da kaçma girişimleriniz tatmaya değer. Friday ve Secret Neighbour sıkıcı geliyor bana. DbD zaten 12 TL civarında, gayet makul.

Bu arada DbD 12 TL'ye alınabilecek en iyi oyunlardan birisidir, 12 TL o oyun için hiçbir şey.

Merhaba. Bu 3 oyunun birini almak istiyorum yaz indirimleri gelince, hangisini alsam çok kararsızım. Dead by Daylight'ın son güncellemeden sonra kötü oldu diyorlar, 13th Friday'e ise oynayan yok diyorlar. Secret Neighbor da kanser dolu diyorlar. Ben kendim oynayacağım bu oyunları, cevaplarınızı bekliyorum.

En sevdiğim oyun friday 13 bence friday 13 al.
Arkadaşların var ise kesinlikle dbd. 13th friday yakında serverları kapanacak. Secret Neighbor'u deneyimledim cidden tilt edici çok fazla insan mevcut.

Serverleri kapancak ama oyun kapanmicak hala Online oynanabilecek.

Aldınmı dbd yi bilmem ama dbd yi öneririm 300 saatim var tekli/teamle farketmeksizin beğenebilirsiniz ama indirimde alın alıcaksanız epic bedava verdi ama hala almaya değer dbd yi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı