Dead Cells 179,99 TL oldu

VPN kullanıp Arjantin ve buradan çok sömürdüler belli ki göze battı. Resident Evil Village halen en ucuz Türkiye'de. Arjantinde bile 452 TL kaçırmayın derim bir tavsiye olsun.

Bugün Steam'e giriş yaptığımda kütüphanemin haberler bölümünde Türkiye ve Arjantin icin fiyat değişikliği adı altında haber gördüm geçtiğimiz günlerde 40₺'den 24₺ olan oyunun indirimsiz fiyati 179, 99₺ oldu. Üzücü olan bu fiyat artışlarının ardı arkası kesilmeyecek sanırım.
@körbiginar dostum, galiba zengin oldum.

Bu cümleyi kurmanın da yararı ve anlamı yok. Mantıksız çünkü. Ortada bir ayıp yok. Ayıp ekonomiyi bu hale getirenlerin. Ülke battı ama hala bu durumun bilincinde değiliz.

Neden zam geldiğini çok güzel açıklamışlar. Diğer ülkelere göre bize %90 indirimli sattıkları için VPN ile durumu suistimal eden diğer ülkedeki oyuncular, %99 indirimli şekilde oyunu bedavaya temin etmiş oluyor. Bunu belirtmişler. 25 dolara sattıkları oyunu bizim yüzümüzden bütün dünyaya 2 dolara vermiş oluyorlar. Bize iyilik yapacaklar diye bütün kazançlarından olmalarını normal göremeyiz. Adamlar 450TL yapsa bile haklı. Bizim ekonomimiz onları ilgilendirmez sonuçta.
O zaman doğru söylüyorsunuz, ben bu durumun suistimal edildiğini bilmiyordum.

Fiyatları steammi belirliyor? Eğer Steam belirliyorsa düşer bence fiyatlar çünkü çok tepki çeker Valve.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı