Dead Cells için gamepad önerisi

Bir üst modeli olan G4 Pro kullanmıştım hocam. Ergonomisiyle tuş hissiyatıyla her şeyiyle bayıldığım bir gamepad oldu. Geçen sene bu sıralar işe girdiğim için 4-5 ay kadar hiç elime dahi alamadım. O yüzden bataryası öldü. Onun dışında da LB tuşu bazen algılamamaya başladı. O 4-5 aylık arayı vermeseydim bi' 6 ay 1 yıl daha götürürdü.
O ürün de gayet hoş duruyor açıkçası ve fiyatları da oldukça uygun Gamesir ürünlerinin.

sepete ekleyince
This product is sold out or the seller has discontinued selling this product. Please contact the seller for details.
diyor

Bence alınmaz. Hele de kablolu. GameSir Nova Lite vergilerle beraber 850 civarina geliyor. Hall effect var kolda. Herhangi bir drift problemi yaşatmaz. Sipariş ettiğinizde koruyucu kutusuyla geliyor ve adaptörü içinden çıkıyor tak çalıştır. Bluetooth bağlantısı da var. İstediğiniz zaman bir tuş kombinasyonuna basarak böuetooth bağlantısı vs arasında geçiş yapabiliyorsunuz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı