Çözüldü Dead Cells PC'de DualSense haptic feedback ve adaptive trigger desteği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emiv

Centipat
Öncelikle iyi sosyaller. Yeni bir DualSense aldım, Uncharted 4 oynarken adaptive trigger ve haptic feedback özellikleri inanılmaz hoşuma gitti. Ve başka hangi oyunlarda kullanabilirim bu özelliği diye düşündüm aklıma Dead Cells geldi araştırdım fakat bir şey bulamadım gidip oyunu da indirmek istemiyorum interneti sorulu olan bir konumdayım.

Dead Cells'in PS5 sürümü çıkmış ve bu özelliklerin eklendiğini öğrendim ama ben PC'den oynuyorum. PC sürümünde özellikle adaptive trigger ve haptic feedback desteği var mı?

Çözüm
Çok teşekkür ederim bu arada DualSense sanırım sizde var ne oynamamı önerirsiniz?
Rica ederim, maalesef bende DualSense yok. Yine de oyun önerirsem bilindik yapımlardan God of War Ragnarök, The Last of Us Part 1, Spiderman serisi, Cyberpunk 2077 oyunlarını oynamadıysanız öneririm. Bu arada 3 Nisan'da The Last of Us Part 2'de çıkış yapacak. Ona da bakabilirsiniz, bu özellikler de desteklenecektir muhtemelen.

Önerdiğiniz tüm oyunları yaladım yuttum diyebilirim Spider-Man hariç ama kurulu bir şekilde bekletiyorum ve TLOU2 çıkacak diye dizisini daha 6 gün önce tekrardan 2. sefer bitirdim bende beklemekteyim.
Rica ederim, maalesef bende DualSense yok. Yine de oyun önerirsem bilindik yapımlardan God of War Ragnarök, The Last of Us Part 1, Spiderman serisi, Cyberpunk 2077 oyunlarını oynamadıysanız öneririm. Bu arada 3 Nisan'da The Last of Us Part 2'de çıkış yapacak. Ona da bakabilirsiniz, bu özellikler de desteklenecektir muhtemelen.

Önerdiğiniz tüm oyunları yaladım yuttum diyebilirim Spider-Man hariç ama kurulu bir şekilde bekletiyorum ve TLOU2 çıkacak diye dizisini daha 6 gün önce tekrardan 2. sefer bitirdim bende beklemekteyim.
TLOU2'yi bende beklemekteyim. En çok oynamak istediğim oyunlardan birisi şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı