İnceleme Dead Cells

Bir zaman sonra çok tekrara biniyor gibi bence, veya ben fazla kolsuzum.
Yani oyun rogue like ölünce en baştan başladığından tekrara binmesi normal. Her roguelike oyun böyle ve onu engellemek için de her runda farklı şekilde çıkıyor harita.

Şu aralar oynadığım oyundur. Yavaş yavaş, tüm mapi temizleyerek ilerliyorum. Daha son bossu öldürmedim, sadece bir kez gittim fakat gayet eğlenceli. Normalde metroidvania sevmem, aynı yerleri tekrar gez vesaire ama bu oyunda az ve yerli yerince kullanılmış. Hades tarzı bir run yapıyoruz aslında. Herkesin en az bir kere denemesi gereken oyundur. Ölüp ölüp aynı şeyi oynama yorumu da bir bakıma göz korkutucu gelebilir fakat her başladığınızda farklı yollar, farklı silahlar, farklı büyüler ve buildler ile ilerliyorsunuz o yüzden hiçbir run birbirine benzemiyor. Tavsiye edilir.

Yani oyun Rogue like ölünce en baştan başladığından tekrara binmesi normal. Her roguelike oyun böyle ve onu engellemek için de her runda farklı şekilde çıkıyor harita.

Hocam ben bu türe alışık olmadığım için olsa gerek, pek ısınamadım oyuna. Tabii ileride tekrardan şans veririm. Cidden çok eğlenceli oyun ama tam ilerlemişim bossları kese kese gidiyorum tak en ufak hatamda en baştayım, sinirim bozuluyor

Dead Cells roguelite türünde bir oyundur.
Hocam doğru roguelite ama o kadar da keskin bir ayrım yok bence. İkisinin de mantık aynı, öl tekrar başla. Lite olunca bazı kalıcı yetenek, ekipman vesaire olabiliyor ama düzeltmeye gerek yok bence.

Hocam doğru roguelite ama o kadar da keskin bir ayrım yok bence. İkisinin de mantık aynı, öl tekrar başla. Lite olunca bazı kalıcı yetenek, ekipman vesaire olabiliyor ama düzeltmeye gerek yok bence.
Evet çok önemli bir fark değil ama yine de yazayım dedim.

Oyunu almayı düşünen arkadaşlar için Epic Games'te hala standart versiyon 39 TL, tüm DLC'lerin olduğu versiyon 59 TL.

DLC’leri oynamamıştım zamanında, tüm DLC’leriyle birlikte eklemek istiyorum kütüphaneme. Oynanır mı? Hazır Castlevania DLC’si geliyorken dursun kütüphanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…