İnceleme Dead Cells

DLC'leri oynamamıştım zamanında, tüm DLC'leriyle birlikte eklemek istiyorum kütüphaneme. Oynanır mı? Hazır castlevania DLC'si geliyorken dursun kütüphanede.

Kesinlikle alınır gerçekten çok eğlenceli bir oyun.

Hikayesi falan şahane oyun, ama çok zor abi cidden çok zor, mutluluk ile indirip 20 dakika oynayıp bu kadar zor oyun mu olur deyip silmiştim.

Hikayesi falan şahane oyun, ama çok zor abi cidden çok zor, mutluluk ile indirip 20 dakika oynayıp bu kadar zor oyun mu olur deyip silmiştim.
Aman hocam 20 dakikada pes edilir mi Rogue-like oyunda. Biraz zorlayın silah güç vs. açınca, sistemi kafada oturtunca öyle aşırı zorluğu kalmıyor.

Bence oyunun eğlencesi tam orada boş zamanlarda 1 saat falan oynaması çok sarıyor zor yerleri geçtikçe daha da çok zevk veriyor.

Aman hocam 20 dakikada pes edilir mi Rogue-like oyunda. Biraz zorlayın silah güç vs. açınca, sistemi kafada oturtunca öyle aşırı zorluğu kalmıyor.

Sırf senin için en yakın zamanda tekrar deneyeceğim.

Hocam bir sorum var. Bu oyunun DLC'lerini almak çok isterim. 36 TL şu an çoğu indirime ne zaman girer tahmini? Sanırım yakın zamanda sonbahar indirimleri var, girer mi o zaman?

Etailde tüm DLC'leri paket şeklinde 27TL'ye satılıyor bir bakın isterseniz.

epic games'de 40TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…