Dead Space serisine 3. oyundan başlanırsa zevkli olur mu?

jzxpse

Centipat
Daha fazla  
Oynayacak oyun kalmamışken bir anda hep ertelediğim Dead Space 3 ile karşılaştım ve şans vermek istedim, ilk 2 oyun yok elimde ve Steam fiyatları biraz tuzlu, ilk 2 oyunu oynamadan hikayesine göz gezdirip 3. oyundan başlasam alacağım deneyim olumlu olur mu?

Son düzenleme:
Oynayacak oyun kalmamışken bir anda hep ertelediğim Dead Space 3 ile karşılaştım ve şans vermek istedim, ilk 2 oyun yok elimde ve Steam fiyatları biraz tuzlu, ilk 2 oyunu oynamadan hikayesine göz gezdirip 3. oyundan başlasam alacağım deneyim olumlu olur mu? (diğer 2 oyunu 20'şer dolar)
Olmaz.

Oynayacak oyun kalmamışken bir anda hep ertelediğim Dead Space 3 ile karşılaştım ve şans vermek istedim, ilk 2 oyun yok elimde ve Steam fiyatları biraz tuzlu, ilk 2 oyunu oynamadan hikayesine göz gezdirip 3. oyundan başlasam alacağım deneyim olumlu olur mu?

Bana göre en iyisi kesinlikle Dead Space remake, ve ilk başlanması gereken de O, en azından İtemsatış gibi yerlerden 25 50TL'ye hesap alabilirsiniz.

Dead Space 2008 var ama eski kalmış geliyor oynayıp oynamama konusunda kararsızım, o halde biraz daha erteleyip seriyi tamamlayınca oynayacağım.

2008 olanı da güzeldir. Ben yarım bırakmıştım sonlara doğru bir bölümü geçemediğim için. Sonra Game Pass üyeliğim bitince devam etme şansım da kalmamıştı. O eski grafikleriyle bile beni gerim gerim germişti oynarken, tavsiye ederim.

Dead Space 3 diğer iki oyuna göre çok farklı, ve ne kadar sevsem de önceki oyunlara kıyasla o kadar güzel bir oyun değil. Kronolojik sırayla 1,2 ve sonra 3'ü oynamanızı tavsiye ederim.

2008 olanı da güzeldir. Ben yarım bırakmıştım sonlara doğru bir bölümü geçemediğim için. Sonra Game Pass üyeliğim bitince devam etme şansım da kalmamıştı. O eski grafikleriyle bile beni gerim gerim germişti oynarken, tavsiye ederim.

O halde tavsiyene güvenerek 2008 versiyonundan başlayacağım o zaman tavsiye için teşekkürler <3

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı