Deadpool oyunu incelemesi

Arkadaşlar, merhaba bugün deadpool oyununu inceleyeceğim;

1- hikaye oyununun hikayesi çok eğlenceli ve bazı yerlerde mini bosslar ile karşılaşabilirsiniz.

2- eğlenceli bir oyun mu? Evet gerçekten çok eğlenceli ve troll bir oyun oyunu oynarken gülme krizine girdim resmen.

3- dövüş mekanikleri oyun Spider-Man tarzı bir dövüş sistemi sunuyor silah kullanabilirsiniz ve karakterinizi güçlendirebilir ve silahlarınızı güçlerdirebilirsiniz ve yeni silah kilitlerini açabilirsiniz.

4- oyuna gerçekten bir şans verin çok komik ve troll bir oyun.

Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

İnceleme yazmak için belli başlı kurallar koyulmalı bence. İnceleme olduğu iddia edilen bu konuda ne bir resim, ne de optimizasyon ve buglar hakkında detaya bile yer verilmemiş. Tek okuduğumuz oyunun komik ve troll bir şey olduğu. Yahu yazmasan bilmiyorduk zaten bunu. Kısacası inceleme kategorisinde bu tarz inceleme olduğu iddia edilen bomboş konular yer almamalı.

Haklısın dostum zaten sorunuz varsa sorabilirsiniz dedim. Bug konusuna gelirsek bir kaç bug vardı ama oyunun akışını bozacak şekilde değildi sadece PS4 de biraz FPS drop oluyordu. Eleştirmekte haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…