O kadarda kötü bir anime değil. Orijinal bir seri.Ortalama. Abartılmış bir anime. Çok ama çok daha iyileri ver.
Aslında bende anlamadım spo yememeye dikkat eden biriside değilimİzlerken zevk aldım mangasını da okudum. Yani öneririm. Çoğu kişinin ilk animesi aslında nasıl izlemedin bir de spoiler yemedin hocambu işin sırrı nedir?
Bende bu yüzden pek sıcak bakmadım animeye pek böyle günümüz dünyasında geçen serileri sevmem.İlk bölümden bıraktım. Bana vahşi batı filmleri gibi geldi. Kovboy bara girer 5dk bakışırlar ve yavaşça yürür 5 dakika da barmen ile bakışır ve bir içki söyler böyle devam eder. Aynı böyle geldi bana.
200+ anime izlemişimdir tek beğenemediğim ve izlemeyi ilk bölümden bıraktığım bir animedir.
Lore mu? Altı üstü bir deftere isim yazdığın bir seride ne gibi bir lore var ki? Ben mi kaçırdım?Lore bakımından çoğu anime getir götürünü yapar
Lore mu? Altı üstü bir deftere isim yazdığın bir seride ne gibi bir lore var ki? Ben mi kaçırdım?
Animeler genelde orjinal konulara sahip olur zaten. Aaa ulan adamın nasıl aklına gelmiş diyebileceğin yüzlerce seri var zaten.O kadarda kötü bir anime değil. Orijinal bir seri.
Bana çok sevmediğim animeyi savundurtuyorsun. Death note çıktığı ilk yıllarda büyük ses getirdi çünkü insanlar özgün şeylere ihtiyaç duyuyordu. Anime yapan firmalar kısa bir süre sonra getirisi iyi olan serileri arttırmaya başlarlar tıpkı bu gün olduğu gibi. Death note ilk çıkacağı zaman büyük umutları yoktu çünkü insanların alıştığı hikayelerden farklı bir hikaye yaparsan izlenmeme, beğenilmeme gibi riskler ortaya çıkıyor. Ben animeye bakarken Olay örgüsüne ve arkaplan hikayesine bakarım. Çizim teknikleri, animasyon kalitesi, müzikleri animenin kalitesini belirlemez. Belirler diyorsan senin amacın kaliteli bir hikaye değil, göze güzel görünen bir şey istiyorsun o zaman gidip ufotable'nin yapımlarını izle. Şu an günümüzde çıkan animelerin neredeyse hepsi kendisini tekrar eden sadece para kazanmak amaçlı yapılan seriler. Kaliteli bir hikayeleri yok. Bundan 5-10 sene önceside bu güne benzerdi. Re:zero gibi isekai, Monster gibi gizem, Death note gibi polisiye, Clannad gibi dram animelerinden sonra çok tekrar etmeye başladılar. Senin şu an Death note sevmemenin sebebi ise çok fazla izleyeni ve toxic kitlesi olduğu için kendini sürüden ayrı ben sizin gibi değilim ben kaliteli şeyler izlerim kafasındasın. Ama kaliteli bir seri çıktığı zaman fanları kötü veya çok izlendiği için çok biliniyor diye gidipte overrated bir seri demezsin. Diyor isen gelip animeler hakkında pek fazla yorum yapma çünkü takan olmaz. Daha uzatmayacağım. (Mankagalara örnek olan serilere verdiğim re:zero, monster, clannad, death note gibi animelerden önce de böyle yapımlar vardı ancak zamanla anime izleyenlerin yaş ortalaması zamanla düştüğü için şu an pek konuşulmuyorlar. Konuşulan varsa Oda ghost in the shell veya Evangelion gibi fanları sayesinde unutulmayan serilerdir. Yoksa bu gün evangelion izleyenlerin yarısından fazlasının animeyi izlemesine rağmen bir şey anlamadıkları halde anlamış gibi yapıp ekrana 30 saniye boş boş bakan karakterin olduğu serinin psikoloji ve şizofreni konuları içerdiğini düşünen zekasız çocuklar ile dolu anime dünyası.)Animeler genelde orjinal konulara sahip olur zaten. Aaa ulan adamın nasıl aklına gelmiş diyebileceğin yüzlerce seri var zaten.
Çizim teknikleri
Animasyon kalitesi
Müzikleri
Olay örgüsü
Arkaplan hikayesi
Diyaloglar
Ve bunlar gibi bir çok etken bir seriyi efsaneler arasına taşır. Death note hikayesi dışında diğerlerini ortalama yapan bir yapımdır.
Anime dünyasına yabancı insanlar görünce ilgi çekici ve eşsiz bir hikaye zannediyor fakat animeler içerisinde oldukça sıradan kalıyor. Çünkü alışkın oldukları hikayelerden farklı. O yüzden overrated olan bir anime.
İlk animeniz mi Death Note?Anime dùnyası 2'ye ayrilir Death Note'den ónce Death Note'den sonra diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.