Death Stranding 140TL'ye alınır mı?

volkankelebek

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2016
Mesajlar
3.092
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet başlıkta belirtiğim gibi almaya değer mi çünkü alırsam para eksiliyor ve Far Cry 6 ve Dying Light 2 FIFA 22 alamiyorum. Oynayanlar mesaj atabilir mi? Nasıl bir deneyimdi? Çok dikkatimi çekti ama birçok kişi çok sıkıcı oldugunu soyledi. Videolarda güzel oldugunu gördüm, yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Far Cry 6 yine önceki oyunların bir klonu olacak, bu oyun açısından bence kaybın olmaz. Açıkçası 3 ve 4'den sonra Far Cry 5'i güzel geçen ilk 5-6 saatten sonra zor bitirmiştim. Bence burada önemli olan Dying Light 2 mi yoksa Death Stranding mi oynamak istiyorsun?
 
Far Cry 6 yine önceki oyunların bir klonu olacak, bu oyun açısından bence kaybın olmaz. Açıkçası 3 ve 4'ten sonra Far Cry 5'i güzel geçen ilk 5-6 saatten sonra zor bitirmiştim. Bence burada önemli olan Dying Light 2 mi yoksa Death Stranding mi oynamak istiyorsun?

Hem Dying Light 2 hem de Dead stranding her ikisini alabiliyorum şu an.
 
@volkankelebekoyun zevkinizi bilemiyorum ancak DS akıcı bir oyun değil, tabi bu kötü bir oyun olduğu anlamına gelmiyor. Bence inceleme izleyip öyle karar verin. Ben; Far Cry 6 ile Dying Light 2 almak yerine Death Stranding ile Dying Light 2 almayı tercih ederdim.
 
Ben bayağı bir hikaye oyunu oynadım ama en beğendiğim oyun Death Stranding'ti. Muazzam bir oyundu. Oyun değil sanki film izliyorsunuz fakat herkese hitap etmez ilk başları her ne kadar sıkıcı olsa da oyunun 2. yarısının hikayesi hiçbir oyunda yok.
 

Geri
Yukarı