Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiçbir oyunu almadım ihtiyacım vardı hard disk aldım 2 TB oyunlar çıksın görelim daha sonra almaya karar veririz şimdilik hepinize iyi forumlar dilerim.
Death Stranding çok farklı yapıda çok farklı bir dünyada geçen güzel hikayeli bir oyun. Directors cut ile daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü amelelik biraz fazla uzuyordu bazen ve onu da bir robot ekleyerek çözmüşler. Ben evreninin değişik olmasını çok beğenmiştim bu oyunun 140 liraya değeceğini söyleyebilirim.
Ben bitirdim ve baya zevkle oynadım. Bence parasını sonuna kadar hak eden bir oyun. Fakat herkese hitap edebilecek bir oyun değil. İlk 4 saat sabrederseniz oyun sonrasında çok açılıyor. Oyunun en sevmediğim kısmı başka oyuncuların yaptığı yapıları görebilme ve kullanabilme. Oyunun eğlenceliğini baltalıyor. Buraya nasıl çıkacağım diye düşünürken başka bir oyuncunun oraya koyduğu merdiveni görüyordum.
Benim aklıma takılan bir şey sormak istiyorum. Dün akşam satın aldım. Şu an yükleniyor, akşam oynayacağım ama bu diğer oyuncuların yaptığı köprü halat vs kullanma işi biraz kafamı karıştırdı. O zaman oyunu bir zorluğu kalırmı yani çözemedim tam.