Oyun Death Stranding Epic Games Store'da ücretsiz!

Oyunu alabilecek maddi durumum vardı ama bu oyuna verecek 1 liram yok. O yüzden yarın unutmazsam Epic'e girer kütüphaneye eklerim.

Bu oyunun normal sürümü yok Steam'de. Bunlar da 50 liraya satıyor. Bunların Steam'den ayrıcalığı nedir?

Garibim sabah beri aynı şeyi soruyor biri yardımcı olsun artık ben bilsem ben vereceğim cevabı dostum kusura bakma.
Kanka, ben de yazacaktım aynısını da adamlar öyle bir kapatmış ki kafayı. Bir şeyin doğrusunu öğrenmek istemiyorlar. 2 kere yazdım baktım iyi forumlar dedim çıktım.
Size şöyle bir şey soracağım. Siz bir kişiye çikolata verseniz. Oradaki herkese de çikolata vermek zorunda mısınız ? Hayır değilsiniz. Neden ? Çünkü çikolata sizin. Onunla ne isterseniz yaparsınız. Siz kimseden birşey almadıkça bu haksızlık değildir. Evet belki ayıptır ama kimse buna haksızlık diyemez . Epic kimseden bir şey çalmadı ve siz böyle haksızlık diyorsunuz ama eminim haksızlık diyenlerin çoğu EPİC i kötüleyenlerin çoğu EPİCten bu oyunu indirip oynayacak. Ben bizim milletin bazı insanlarını anlayamıyorum ya. 400 liralık oyun ücretsiz olmuş hâlâ eleştiri yapıyoruz. Keşke eleştiri yapanlara bu oyunu vermeseler . Ben diyorum bak eğer gider Epic ten bu oyunu yüklerseniz valla asıl haksızlığı siz yapmış olursunuz. Sen gel kötüle kötüle sonra gel bir de oradan oyun yükle. İyiymiş.

Ücretsiz baklava dağıtsalar böcek çıksa beleş dağıtmışlar niye ağlıyorsunuz derler sanırım hocam.
Öyle birşey demeyiz bu arada. Böcekli baklavayla kıyasladığınız şey de 400 liralık tertemiz oyun. Bunu bile ayıramadınız mı cidden ?

Son düzenleme:
Oyundan çok birşey beklemeyin. Öldürecek vaktiniz varsa sorun yok.

Dostum Reddit'e bakmıyorsun sanırım. Bu kötülemeyi yapan bir tek biz değiliz. Burada bu forumda sadece birbirimizi gazlıyoruz Epic'i eleştiriyoruz. Dediğine kesinlikle katılıyorum 400 liralık oyunu ücretsiz verdi vermedi değil ama neden 19.00 da Epic'ten director's Cut'ı ücretsiz verdi de sonrasında sistemi çökünce directo's Cut'ı alamayanlara base Edition'ı verdi. Siz 10 kişiye milka çikolata vereceğim deyipte 2-3 kişi milka alıp kalan metro çikolata alsa senin hoşuna gider mi bu durum oradan pay biç.

Sen durumu biraz yanlış anlamışsın galiba. Bugün içerisinde buraya gelen herkese 10TL değerinde çikolata vereceğim dedikten bir saat sonra "Bundan sonra gelen herkese 5TL değerinde çikolata vereceğim." demek sözünde durmamak, sözünden dönmektir. Verilen süre içerisinde gelmesine rağmen 10TL değerindeki çikolatayı alamayan kişiler haksızlığa uğramıştır.
İster Director's Cut ister Demo sürümü versin benim umurumda değil muhtemelen hayatım boyunca bırakın yarım saat oynamayı, yükleyeceğimi bile düşünmüyorum. Ancak sen bir söz verip sonradan kararını değiştirirsen, hele ki bu kadar çekişmeli ve rekabetçi bir piyasada iken yaparsan bunu, itibarın zedelenir. En başta "bugün içerisinde buraya gelen herkese 5TL değerinde çikolata vereceğim" deseydin ve öyle yapsaydın kat ve kat daha iyi bir imaj sahibi olurdun.

Eminim haksızlık diyenlerin çoğu Epic'i kötüleyenlerin çoğu Epic'ten bu oyunu indirip oynayacak.

Haksızlık demek ile Epic Games üzerinden oyunu indirmek ve oynamak anlamlandıramadığım bir kıyaslama. Sen o gün içerisinde oraya gidip 10TL değerindeki çikolata yerine 5TL değerindeki çikolatayı alırsan "Ben 10TL değerinde çikolata istemiştim" diye 5TL değerindeki çikolatayı yememezlik yapmazsın.

Keşke eleştiri yapanlara bu oyunu vermeseler.

Bu söylediğin ise bana bencillik gibi geliyor.

Arkadaş sabahtan beri boş yapıyor çokta takmamak lazım hocam. Anlamıyor seviyesi yetmiyor sanırım.

Çok teşekkür ederim bu oyunu hep almak istiyordum. Sonunda Epic abim bedava yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…