İşte demeye çalıştığımda bu. Bu ayıptır ve hatta yalancılığa bile girer ama haksızlık dedikleri terim ağır bir terim. Ben bir taraftan Türk değilim bir taraftan Türk' üm annem Türk değil babam Türk. Yani size 3. Şahıs birisi olarak söylüyorum. Söylediğiniz kelimelerin nereye gideceğini çoğumuz hesap etmiyor abi. Ben Türklerde bunu görmeye başladım belki ekonomiden belki başka nedenlerden bilmem ama bu iğrenç birşey. Ya siz bir düşünün harbiden sağlam bir oyunu ücretsiz yapmışsınız ve daha önceden de başka oyunları yapmışsınız (GTA5, NBA2022 vs.) . Aksaklıklar olmuş eyvallah sinir bozucu hepsi ama millet sırf bunlar yüzünden size hakkımızı yedi diye sövüp sayıp üstüne bir de sizden oyun indirip sonra şikâyet vara gidip Epic e sövüyor. Birilerine bir kılıf takıyor Türk halkı ama gelişigüzel takıyor. Eline ne gelirse yapıştırıyor geçsin. (Yanlış anlaşılmasın vatanımı severim) Böyle yapa yapa da artık iyilikleri görmez gözleri oluyor insanların ciddi söylüyorum bak. Herşeyi eleştire eleştire insan kör oluyor. Adam 400 liralık oyun vermiş böyle bir devirde kim kime verir demek yerine "işte başkasına şunu vermiş bize niye bu ?" Belki haklı bir sorumu evet haklı bir soru. Ama şimdi bu sorunun yeri değil anladın mı dostum onu demeye çalışıyoruz biz. Amma uzun yazmışım laSiz 10 kişiye milka çikolata vereceğim deyipte 2-3 kişi milka alıp kalan metro çikolata alsa senin hoşuna gider mi bu durum oradan pay biç.
Hocam alınma ama FPS oyunlarında maçı yenince "ez" yazan tipler gibi konuşuyon.Arkadaş sabahtan beri boş yapıyor çokta takmamak lazım hocam. Anlamıyor seviyesi yetmiyor sanırım.
Content, eklenti oluyor.Allah'ını seven biliyorsa cevap versin death stranding content ile düz death stranding nedir? İki oyun ekli ve 2 eklenti var content olanda bilen var mı çatladım.
Size kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum. Şöyle ki; evet oyun bedava ve bu yüzden şikayet etmemek lazıım ve evet istediklerii oyunu istediklerine verebilirler. Buradaki sorun üst sürümü alanların firmanın istediği kişiler değil de rasgele kişiler olması. Yani istek söz knusu değil. Firmanın hatası sonucu avantaj elde etmiş rastgele kişiler var. Bu durumla tabi ki diğer kişiler "bizim suçumuz neydi" gibi şeyler söylemekte haklı.Garibim sabah beri aynı şeyi soruyor biri yardımcı olsun artıkben bilsem ben vereceğim cevabı dostum kusura bakma.
Size şöyle bir şey soracağım. Siz bir kişiye çikolata verseniz. Oradaki herkese de çikolata vermek zorunda mısınız ? Hayır değilsiniz. Neden ? Çünkü çikolata sizin. Onunla ne isterseniz yaparsınız. Siz kimseden birşey almadıkça bu haksızlık değildir. Evet belki ayıptır ama kimse buna haksızlık diyemez . Epic kimseden bir şey çalmadı ve siz böyle haksızlık diyorsunuz ama eminim haksızlık diyenlerin çoğu EPİC i kötüleyenlerin çoğu EPİCten bu oyunu indirip oynayacak. Ben bizim milletin bazı insanlarını anlayamıyorum ya. 400 liralık oyun ücretsiz olmuş hâlâ eleştiri yapıyoruz. Keşke eleştiri yapanlara bu oyunu vermeseler . Ben diyorum bak eğer gider Epic ten bu oyunu yüklerseniz valla asıl haksızlığı siz yapmış olursunuz. Sen gel kötüle kötüle sonra gel bir de oradan oyun yükle. İyiymiş.
Öyle birşey demeyiz bu arada. Böcekli baklavayla kıyasladığınız şey de 400 liralık oyun. Bunu bile ayıramadınız mı cidden ?
Ama yerkende sokurdana sokurdana yemezsin. Elindeki çikolatanın Milka olduğunu bilir niye çilekli değil diye yorum yapmazsın.Ben 10TL değerinde çikolata istemiştim" diye 5TL değerindeki çikolatayı yememezlik yapmazsın.
Kanıtlayabilirsin, buyur ben ekledim:Ücretsiz oyun alıyorsunuz sonra Epic kötülüyorsunuz zorla alın demiyorlar işin en garibi ne biliyor musunuz arkadaşlar Epic'i yerden yere vuranlar utanmadan bir de o ücretsiz oyunlar kütüphanesine ekliyorlar yemin edebilirim ama kanıtlayamam yazık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.