Oyun Death Stranding Epic Games Store'da ücretsiz!

Hocam son saniye ile aldım şuan mevcut değil ve ücretsiz oyunlar kısmı kimsede yok. Epic büyük sıkıntıda gibi.
Bende gözüküyor hocam. Epic'ten beleş bile oyun almayan biri olarak şu ana kadar bahsedilen bir problemi bile yaşamadım. Her şeye sıkıntısız erişebiliyorum.

Oyunu alamadım ben mevcut değil diyor.

Bende silinmemiş galiba tıklayınca mağaza sayfasına DC gözüküyor. Ana oyunu da alabiliyorum. Çok kafam karıştı bu ne rezillik böyle?

Dosya Ekleri

• EBB5E2E4-15FF-4231-AE31-2933D9BD6F13.jpeg
    EBB5E2E4-15FF-4231-AE31-2933D9BD6F13.jpeg
    258 KB · Görüntüleme: 136
Arkadaşım ben evde olmadığım için Discord yayını açıp oyunu aldı, yayın açıkken oyunu yüklemeye başladı, yayın açıkken epicten çık gir yaptı. Tekrar girdiğinde oyunu Directors Cut değildi.

Öyle iki kelime hatadan dolayı milyonlarca dolarlık zarar etmeyi göze alırlar mı adamlar? Şimdi değilse 1 haftaya düzeltilir bedavaya alanların hesapları. Haksız elde edilmiş bir içerik olduğu için "silemezler yawww" argümanını bana değil Epic Games desteğe sunsun oyunu hesabından silinen olursa.
Böyle bir şey yaşandı mı cidden ?

şimdi bende iki adet death var ikisi aynı şey mi nedir bu diğeri 2 eklenti yazıyor content olanında o nedir tam olarak bilen var mı ?

Dostum haksızlık diyorlar ya. Bilmeyenlere haksızlık nedir nasıl olur anlatacağız resmen. Haksızlık sen oyunu almışken eğer Epic oyunu sana vermezse tamam bu haksızlıktır ama adam senden bir şey çalmamış. Asıl siz Epic'e haksızlık yapıyorsunuz bu boş eleştirilerinizle.
ya işte anlatamazsın iki oyunu da adam ücretsiz vermek zorunda mı? 400 liralık oyunu ücretsiz vermiş öp başına koy cebinden 1 lira bile masraf çıkmış mı? Hayret bi şey

Dosya Ekleri

• death.PNG
    death.PNG
    93 KB · Görüntüleme: 134
Şimdi bende iki adet death var ikisi aynı şey mi nedir bu diğeri 2 eklenti yazıyor content olanında o nedir tam olarak bilen var mı?

Ya işte anlatamazsın iki oyunu da adam ücretsiz vermek zorunda mı? 400 liralık oyunu ücretsiz vermiş öp başına koy cebinden 1 lira bile masraf çıkmış mı? Hayret bir şey

Hocam iade olamaz çünkü bir kere Epic faturayı e-posta olarak yolluyor. Davalık olur yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı