Oyun Death Stranding Epic Games Store'da ücretsiz!

Epic Games Store bombayı patlattı. 1 gün boyunca ücretsiz olacak. Yarın saat 19.00'a kadar vaktiniz var. Herkes kapsın. Bu oyuna da şikayet edecek olan kötü oyun verdi diyecek da oyun falan oynamasın bence. Senenin en iyi ücretsiz oyunlarından biri olacak. Ben Steam'den başka bir yerden oyun almam diyen de gitsin 230 TL versin alsın biz beleş oynayacağız.

Neden director's cut değil.

1671994234070.png

Ben halen bugün için büyük bir ciddiyet ile hazırlanan Metal Gear Solid 2 (PC) teorisindeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bugünü neşelendiren ve birçok oyuncu kitlesini inandırmayı başaran bir troll paylaşımdı.

Son düzenleme:
Birisi bana bunu açıklayabilir mi lütfen? İki oyun var ikisi de aynı ama birisinde content yazıyor 2 eklentili diğer düz bu ne demek oluyor?

1 kişide yazmamış DC sürüm alıp almadığımızı nereden anlıyoruz diye...
sabahtandır bunu anlamaya çalışıyorum iki oyun var kütüphanede birisinde content iki etklentili yazıyor diğeri de düz oyun. Acaba content DC mi?

Dosya Ekleri

• death.PNG
    death.PNG
    93 KB · Görüntüleme: 103
Birisi bana bunu açıklayabilir mi lütfen? İki oyun var ikisi de aynı ama birisinde content yazıyor 2 eklentili diğer düz bu ne demek oluyor?

sabahtandır bunu anlamaya çalışıyorum iki oyun var kütüphanede birisinde content iki etklentili yazıyor diğeri de düz oyun. Acaba content DC mi?
1671995298154.png

DC sürüm böyle gözüküyor sizin ki standart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı