Oyun Death Stranding Epic Games Store'da ücretsiz!

Ben saat 7 de aldım.
Screenshot_2.png

Sadece alarak açılıyor. Bence çok kritik bir fark yok Dualsense ile oynayacaklar için sıkıntı var normal sürümde destek yokken directors cut'ta destek var.
Gülmeyin ama bir şey soracağım. Director's Cut versiyonunda mancınıkla ana karakteri hedefe fırlatan bir şey var diye okumuştum. Gerçek mi o yoksa trollendim mi? Bana böye bir oyunda böyle bir şey gerçek olamaz ve olmamalı gibi geliyor.

Gülmeyin ama bir şey soracağım. Director's Cut versiyonunda mancınıkla ana karakteri hedefe fırlatan bir şey var diye okumuştum. Gerçk m o yoksa trollendim mi? Bana böye bir oyunda böyle bir şey gerçek olamaz ve olmamalı gibi geliyor.
Oyun hakkında sadece kargoculuk yaptığımızı ağır geçen sakin bir oyun olduğunu biliyorum.

Bende zaten normal versiyonu vardı. Şimdi verilen oyun normal sürümü mü yine? Çünkü kütüphanede demedi ve fiyatı 49 tl'den 0'a düşmüş gibi görünüyor. Bende ana oyun var diye directors cut mu veriyor dedim. Sepete ekledim zaten var gibisinden bir hata verdi.

Ortalık çok karışık yarın öğlen alayım en iyisi, zaten Steam'de vardı cut versiyonu yoktu o gelirse olur olmazsa problem değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı