Death Stranding nasıl bir oyundur?

He bir de başta sıkabilir belki ama biraz dayanın. Hele oyunun ikinci yarısında çok kızışıyor çok iyileşiyor. 4. Bölümdeyken o sahnelere ağzım açık, salyalarım aka aka bakmıştım.
 
Fiyatından mıdır okuduğum incelemelerinden midir bilemiyorum ama bir türlü "merakımı" kazanamadı. Hani Cyberpunk 2077 gibi düşünmeden alayım kafasına erişemedim. Belki yıllar sonra bir şans veririm. Başka bir seçenek yoksa ve hediye edilecekse düşünebilirsiniz. Hem bizlerle de

Fiyatından mıdır okuduğum incelemelerinden midir bilemiyorum ama bir türlü "merakımı" kazanamadı. Hani Cyberpunk 2077 gibi düşünmeden alayım kafasına erişemedim. Belki yıllar sonra bir şans veririm. Başka bir seçenek yoksa ve hediye edilecekse düşünebilirsiniz. Hem bizlerle de fikirlerinizi paylaşırsınız.
konu dışı olucak ama nasıl arka plan koydugunu sorabilir miyim?
 
Henüz bitirmedim 4.bölümdeyim fakat ben çok beğendim. Ancak belirtmem gerekiyor ki herkesin beğenebileceği bir oyun değil. Oyunun oynanış biçimi kargoculuktan geçiyor, kargolarını iyi yönetmen ve onlara iyi bakman gerekiyor. Zaman geçtikçe kargoları teslim etmek için sana yardımcı olacak birçok araç açılıyor ve kullanıma sunuluyor.

Yolda sağda solda bulduğun metal, seramik gibi parçalarla yok olmuş dünyada yolları tekrar inşa edebiliyorsun. Bu yaptığın yardımlar sana beğeni olarak geri dönüyor. Oyunda aynı Facebook gibi bir beğeni sistemi var, like kasıyorsun. Yaptığın her teslimat sana like olarak geri dönüyor. Oyun yalnızca kargo getir götürden ibaret değil tabii, oyunun anlatmak istediği bir hikayesi var ve bunu iyi anlattığını söyleyebilirim. Film tadında sinematikleriyle hikayeyi anlamaman mümkün olmuyor.

Zaten kendiliğinden Türkçe desteğine sahip, grafikleri efsane. Herkesin beğenebileceği bir oyun değil o yüzden sizin de izlemeden satın almamanızı öneririm.
 
Piyasadaki neredeyse bütün AAA oyunları bitirmiş biri olarak söylüyorum herkese hitap etmeyebilir. Ben ilk 5 saatinde oynarken ''Yav ben Euro Truck Simulator mü oynuyorum'' dedim kendi kendime :D Ama ilk 5 saati geçtikten sonra oyunun hem oynanışı hem de çeşitliliği o kadar derinleşiyor ki zevk almaya başlıyorsun. Beni ağlatan nadir oyunlardandır. Bir de bu oyunda görüp görebileceğin en iyi motion capture var. Yüzler mimikler vesaire efsane modellenmiş. Oyunlar ile alakası olmayan birine bu oyundan bir ara sahne gösterseniz gerçek sanabilir.

Oyunun oynanış olarak açılmaya başladığı kısım;
Hematik Bombayı elde ettikten sonrası.
 
Hikayesi hoş. İlginç bir yapısı var. Kojima'nın uzun süredir aklındaydı anladığım kadarıyla. Oyun güzel ama sıkıyor bir yerden sonra. Oraya koş, buraya koş, kargo taşı vs. Ama denenebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı