Sürprizbozan İnceleme Death Stranding

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Grafikleri, müzikleri, oyun içindeki sesleri... Beni içine çekmesi için süper mükemmel ötesi bir hikayesi olmasına gerek yok. Açık dünyada güzel manzaraya ulaştığım an ödüllendirilmiş gibi hissediyorum. Bu oyun hemen hemen her an bunu sunuyor bana. Bir görevi aldığım an biliyorum ki oraya giderken güzel bir manzarayla karşılaşacağım. Üstelik bu karşılaşma anında gayet güzel bir müziği de fona kendi koyuyor. Bayılıyorum! Aşırı tempolu oyunları da seven biri değilim. Bu oyunda sürekli bir gerilim hali olmaması da hoşuma gidiyor. Belli başlı noktalarda karşılaşmalar kaçınılmaz, bir süre sonra o noktaları da ezberliyorsunuz ve karşılaşma için hazır oluyorsunuz. Karşılaşmak istemiyorsanız da bambaşka bir rota çizip oradan gidebiliyor ve yine muazzam manzarayla ödüllendiriliyorsunuz... Beni tatmin etmeyen tek yanı finali. Açıkçası ne olduğunu bile anlamadım. Ne yaptık, niye böyle bir final var? Sağlık olsun. Oyunu 2 kez bitirdim. Bu aralar tekrar başlamak istiyorum ama bu sefer finale gelmeyi düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı