Deathadder V2 oyunlarda nasıl fark yaratır?

sedenthal

Centipat
Merhaba, CS:GO oyuncusuyum ve 3 yıldır Havit GameNote MS1001 adı verilen dandik fareyi kullanıyorum. Deathadder V2 almayı düşünüyorum, Deathadder V2 oyunuma ne gibi artılar katar? Ne gibi değişiklikler görebilirim mouse movementlarımda? Aralarında tam olarak ne gibi farklar var?

Rtings üzerinde üreticinin bile yapmadığı testler yapılıyor. Bununla birlikte farkedeceksin ki FPS oyunlarında en önemli olan konu Latency ve bu konuda çok hassas. DeathAdder serisini yıllardır kullanıyorum. V3 modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Fingertip tarzı bir kullanıma sahipseniz memnun kalacağınıza eminim.

Rtings üzerinde üreticinin bile yapmadığı testler yapılıyor. Bununla birlikte farkedeceksin ki FPS oyunlarında en önemli olan konu Latency ve bu konuda çok hassas. DeathAdder serisini yıllardır kullanıyorum. V3 modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Fingertip tarzı bir kullanıma sahipseniz memnun kalacağınıza eminim.
Claw tutuşa sahibim hocam. Rtings de maalesef MS1001 modelli mouse'yi sitesine eklememiş. :(

Merhaba, CS:GO oyuncusuyum ve 3 yıldır havit Gamenote MS1001 adı verilen dandik fareyi kullanıyorum. DeathAdder V2 almayı düşünüyorum, DeathAdder V2 oyunuma ne gibi artılar katar? Ne gibi değişiklikler görebilirim mouse movementlarımda? Aralarında tam olarak ne gibi farklar var?

Vallahi hocam çok bilgim yok ama hassasiyet oranında, mouse pad üzerinde kaymada (mousepadiniz ile de alakalı) size daha yardımcı olur herhalde. Click olarak da ileriye tasıyabilir. Yani hem aim acisindan hem de adamı gördüğünüz zaman refleks olarak ateş etme hassasiyetinizi geliştirebilir. Hemen rapor etmeyin veya kizmayin iki fareyi de daha önce kullanmadim tahmini konuşuyorum.

deathadder v2 kablolu kullanıyorum 1.5 yıldır. Muhteşem bir mouse gerçekten. Kablosuza geçeceğim için v3 modelini bekliyorum ama gerek tıklama hissi gerek sensörleri gerekse biçimi harika. Tavsiye ederim.

deathadder v2 kablolu kullanıyorum 1.5 yıldır. Muhteşem bir mouse gerçekten. Kablosuza geçeceğim için v3 modelini bekliyorum ama gerek tıklama hissi gerek sensörleri gerekse biçimi harika. Tavsiye ederim.
Yardımınız için teşekkür ederim hocam. Neden kablosuza geçmek istiyorsunuz ki, kablolu kullanmak gerçekten rahatsız edici mi?

Yardımınız için teşekkür ederim hocam. Neden kablosuza geçmek istiyorsunuz ki, kablolu kullanmak gerçekten rahatsız edici mi?
Aslında takıntı haline getirdim kabloyu. Kablosu oldukça hafif sıkıntı yapmıyor ama ben bir tık takıntılıyım sanırım. Bir de kablosuz mouse m olan bunca sene kablolu kullandım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı