Deep Cool THETA 31 nasıl bir soğtucu ?

alihanöcal

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Ben arkadasım için oyun sistemi topluyom. Bunun gibi ufak bir soğtucu kullancam. i3 4160'ı hızlı soğutur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O soğutucunun Intel'in stok soğutucusundan farklı bir yanı yok açıkçası.
Arkadaşın da önerdiği gibi 50TL bütçe ile Blizzard T2 almalısın. İşte o zaman bir fark olur.

TYR925 modeli ile hangi soğutucudan bahsediyorsun bilemiyorum ancak başlıkta ismi geçen soğutucunun stok soğutucudan farkı yok. Ne yaprak yapısı ne ne de başka bir şey, PWM fan dediğin özellik zaten her işlemci soğutucusunda olan bir durum, bunu bir ayrıcalık gibi anlatmana anlam veremedim.

Düzenlemeden önceki yorumunu okuyarak bu yorumları yapıyorum, üslup konusunda da biraz daha iyimser olmanı rica ediyorum.

Son düzenleme:
Bende karıştırdım sonra düzenledim yorumumu. Xigmatek TYR962 den bahsediyorum. T2 Mini ye göre; PWM kontrollü fan bulunuyor fanı daha büyük ve sogutucu daha agır. Bende Akasa Venom Pico kullanıyorum. Hemen hemen TYR962 ile eşdeger. Sogutma konusunda ikiside 8CM lik T2 Mini den iyi. Benim sogutucum 3000RPM de 9CM fan ile 60CFM hava üflüyor. T2 Mini 2200RPM üzerine çıkamıyor ve fan boyutuda 8CM. Buda daha az hava üflüyor demek. Ayrıca aliminyum blok olarakta TYR962 ve Akasa Venom Pico dan daha az.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı