Deep freeze nereden indirilir?

Brkgndz

Decapat
Katılım
25 Nisan 2021
Mesajlar
59
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bilgisarimi virüslerden korumak için program indirmek istiyorum. Sizin kullandığınız tavsiye ettiğiniz program var mı acaba?
Daha önceden Deep freeze kullanıyordum ama şimdi ücretli olduğu için olmuyor. Temiz bulamıyorum programi işletim sistemi olarak Windows 7 kullanıyorum. Bana program ya da Deep freeze güvenli bir şekilde indirebilecegim site onerebilir misin?
 
Kaspersky, Avast gibi güvenilir virüs programlarını kullanabilirsin. DeepFreeze ve benzeri programlar artık çok kullanışlı değil. Girdiğiniz sitelere, indirdiğiniz dosyalara dikkat edin zaten virüsle karşılaşmayacaksınızdır.
 
Kaspersky, Avast gibi güvenilir virüs programlarını kullanabilirsin. Deepfreeze ve benzeri programlar artık çok kullanışlı değil. Girdiğiniz sitelere, indirdiğiniz dosyalara dikkat edin zaten virüsle karşılaşmayacaksınızdır.

İnsanların arama geçmişini, bilgilerini satan firmadan bahsediyorsunuz. "Güvenilir" olduğunu sanmıyorum.
 
Deepfreeze mi?

1643055764198.png


Hey gidi internet kafelerin büyük koruyucusu adını duyunca birden duygulandım. Fakat artık devri geçti.
 
İnsanların arama geçmişini, bilgilerini satan firmadan bahsediyorsunuz. "Güvenilir" olduğunu sanmıyorum.
Avast programından bahsediyorsan bunun tartışmasını bende pek çok kez yapmıştım. Araştırdıktan sonra bu olayların eskide kaldığını ve şirketin kabuk değiştirdiğini gördüm. Çoğu AV testinde yere göğe sığdıramadığımız KasperSky ile kafa kafaya gittiğini görebilirsin. Ben şahsen virüs programı kullanmıyorum. 1 ayda veya 2 adya bir KasperSky kurup tarama yapıyor geri siliyorum. Kullanıcak olsamda KasperSky kullanırım. Alternatif olarak Avast öneririm.

Avast'ı biraz araştırınca bu kadar nefret edilmemesi gerektiğini görebilirsin. En azından ben bu şekilde düşünüyorum.
 
Avast programından bahsediyorsan bunun tartışmasını bende pek çok kez yapmıştım. Araştırdıktan sonra bu olayların eskide kaldığını ve şirketin kabuk değiştirdiğini gördüm. Çoğu av testinde yere göğe sığdıramadığımız Kaspersky ile kafa kafaya gittiğini görebilirsin. Ben şahsen virüs programı kullanmıyorum. 1 ayda veya 2 adya bir Kaspersky kurup tarama yapıyor geri siliyorum. Kullanacak olsam da Kaspersky kullanırım. Alternatif olarak Avast öneririm.

Avast'ı biraz araştırınca bu kadar nefret edilmemesi gerektiğini görebilirsin. En azından ben bu şekilde düşünüyorum.

Yere göğe sığdıramamak vs. yok ama çok büyük güven sarsıntısı yaşattı zamanında. Teşekkürler ben de biraz daha derine ineceğim bu konuda ama hala her kurulan programla gelmesi bende şüphe uyandırıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı