Deep Freeze Windows 10 Uyumlu mudur?

AingCreations

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar başlık'da belirttiğim gibi Deep Freeze Standard Version 8.23.020.4617 windows 10 ile uyumlu mudur? Değilse nerden bulabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu bile olsa Deep Freeze önermiyorum sağlam değil sana Kaspersky veya Norton öneriyorum.
Ne alaka? Deep freeze kullanma amacı sadece virüs değil.

Deep freeze windows 10'da sorunsuz çalışıyor. Sürüm ile ilgili kesin bilgi veremem. Çalışır herhalde. Güncellemeleri kapatıp elle güncelleme yaparsanız boş yere interneti kullandırmazsınız.

Son düzenleme:
Ne zaman konu açsam zaten direk bir şey öneriyolar ben öneri istemedim soruma cevap istedim sağol ahmet kardeşim bunu öğrendigim iyi oldu.

Ben Windows 8'den beri ssd'de kullanıyorum. Sorun olmadı. Ssd ömründen götürür mü bilmiyorum. Benim bilgim ssd ömrünü yiyen dosya yazılması. Deep freeze'de ise bilgisayar açıkken yazılan dosyalar bilgisayar yeniden başlatırken boş dosyaya dönüşüyor. Bu işlem için herhangi bir veri yazılması söz konusu değil. Sadece işareti değişiyor. Zaten veri yazmak belirli bir süre alıyor burda ise saniyeler içerisinde bilgisayar yeniden başlatılıyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı