Deep Web'e giriş suç mudur ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet'te neydir nasıl bir şeydir diye bir kaç videoya baktım ancak bana göre değilmiş. Ben google plus uma girer, e postalarıma bakar, you tube den video mu dinler bakarım keyfime gerisi beni ilgilendirmez. Azıcık aşım ağrısız başım.

Beyler cezası felan yok , IP Hider PRO diye bi program var indirin onu İP değiştirdikten sonra bişey olmaz ama , Deep Web'deki bilgiler piskolojinizi bozabilir,, ben girdim hiç bir cezası yok korkutmayın insanları.. girmek isteyen girsin..

Ben hiçbir program olmadan iki kere sitesine tıkladım sanırım www.depweb..com.tr gibi birşeydi sayfa ingilizce olarak yüklenirken hemen çıkış yaptım. IP'im ele geçirilebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu kim suçtur diyor ! Suç falan değil kardeşim. Sadece gidip bitcoin ile silah tüfek gibi alışveriş yapmadıkça sıkıntı yok. Ama ben yinede girmemeni tavsiye ederim.
Suç mu diye sormuyorum. Hacker lar ip imi ele geçirebilirmi diyorum. Yanlış anladınız.

ben hiçbir program olmadan iki kere sitesine tıkladım sanırım www.depweb..com.tr gibi birşeydi sayfa ingilizce olarak yüklenirken hemen çıkış yaptım ip im ele geçirilebilirmi

Senin girdiğin site deepweb sitesi değil, deepweb linklerinin paylaşıldığı bir forum sitesi. IP'in gözükmüştür o sitenin adminine.
Türkiye'deki internet sağlayıcıları senin girdiğin siteleri görebilir, ama yasal olarak takipte olmadığın sürece bir sıkıntı çıkmaz. İlla deepweb sitelerine gireceğim diyorsanız, linux'un tails versiyonunu bir flash belleğe yükleyip, onun üzerinden girin veya tor browser kullanın.

Senin girdiğin site deepweb sitesi değil, deepweb linklerinin paylaşıldığı bir forum sitesi. IP'in gözükmüştür o sitenin adminine.
Türkiye'deki internet sağlayıcıları senin girdiğin siteleri görebilir, ama yasal olarak takipte olmadığın sürece bir sıkıntı çıkmaz. İlla deepweb sitelerine gireceğim diyorsanız, linux'un tails versiyonunu bir flash belleğe yükleyip, onun üzerinden girin veya tor browser kullanın.
Çok sağolun vallahai meraktan başıma neler geldi diye korkudan öldüm. Yalnız siteyi bilerek iki noktayla yazdım eminsiniz değil mi?

Tor browser ile ilk kez giriş yaptım , Hiddenwiki de biraz gezindim bu olay suç değilse uyuşturucu , silah , kiralık katil linklerine tıklamak ne gibi zararlar ortaya çıkarır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı