Deep0.shop güvenilir mi?

Fataliday

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, 27 Aralık'ta deep0.shop 'tan kendime flipper zero aldım. Ürünün durumunu öğrenmek için takip kodu gerekiyor. Fakat bana takip kodu gibi bir şey göndermediler. Şimdi adamlara ulaşmaya çalışıyorum, geri dönen olmuyor. Daha önceden alışveriş yapan ya da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Yani site "ben dolandırıcıyım" diye bağırıyor.
Orijinal sitesinde ise distribütörlerinin Türkiye'ye gönderim yapmadıkları yazıyor.
Screenshot_2024-01-02-11-38-08-913_com.android.chrome.jpg

Yani site "ben dolandırıcıyım" diye bağırıyor.
Orijinal sitesinde ise distribütörlerinin Türkiye'ye gönderim yapmadıkları yazıyor.
Eki Görüntüle 2071887
Bu site eski distribütörlerindendi, 1 2 ay öncesine kadar sitenin alt kısmında yazıyordu ismi. Ondan güvendim. Bir de birkaç ay önce alanlar da vardı kimse böyle bir sorundan bahsetmemişti.

Şimdilik alma mesajlarıma dönüş bile yapmıyorlar. Ben de bekliyorum. Büyük ihtimal gitti benim para. Ben herhangi bir gelişme olursa buraya yazacağım.

Bu adamların sistemi o kadar saçma ki anlatamam... 2-2.5 ay önce aldım cihazı. Başta telegram üzerinden hızlı geri dönüşler alıyordum fakat ne kargo takip numarası verdiler ne başka bir şey. 2. ayın başında kargo takip kodu verdiler ve gecikme için özür dileriz inanılmaz yoğunluk var vesaire dediler. Neredeyse 3-4 günde bir bilgi vermelerini istememe rağmen adam akıllı bilgi alamadım. Cihaz 2. ayın sonunda çok şükür ki geldi. PTT sağ olsun geldikten 2 hafta sonra dağıtıma çıkarmış ve ürünün geldiğinden öyle haberim oldu. Evde bulamamışlar, gittim kendim aldım. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım bu cihaz beni baya streslendirdi. Kendisi 3 haftada geldiğini söylemişti, tamamiyle kendisine güvenerek aldım.

Bu herifler nasıl bu şekilde bu paketleme tarzıyla bu cihazı yolluyorlar bilmiyorum ama bu şekilde sadece bu cihaz değil istenilen tüm ürünler gümrükten geçiriliyordur. Nasıl böyle bir cihazı vergisiz satıyorlar veya vergiyi kendileri mi ödüyorlar? Sistemi gerçekten merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• flipper zero.jpg
    flipper zero.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 470
55 gün önce 3 tane almıştım geleli 1 hafta oldu city queue system gibi garip bir olayları var ve tane adet satın alımlar yüksek ihtimalle gecikiyor 3 arkadaş toplanıp 2 dakika içinde karar vererek almıştık türkiyede çok fazla stokçu olduğu için maalesef sıra bize gelmez.

Dosya Ekleri

• samsunga34-5192649264.jpg
    samsunga34-5192649264.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 339
Bu adamların sistemi o kadar saçma ki anlatamam... 2-2.5 ay önce aldım cihazı. Başta telegram üzerinden hızlı geri dönüşler alıyordum fakat ne kargo takip numarası verdiler ne başka bir şey. 2. ayın başında kargo takip kodu verdiler ve gecikme için özür dileriz inanılmaz yoğunluk var vesaire dediler. Neredeyse 3-4 günde bir bilgi vermelerini istememe rağmen adam akıllı bilgi alamadım. Cihaz 2. ayın sonunda çok şükür ki geldi. PTT sağ olsun geldikten 2 hafta sonra dağıtıma çıkarmış ve ürünün geldiğinden öyle haberim oldu. Evde bulamamışlar, gittim kendim aldım. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım bu cihaz beni baya streslendirdi. Kendisi 3 haftada geldiğini söylemişti, tamamiyle kendisine güvenerek aldım.

Bu herifler nasıl bu şekilde bu paketleme tarzıyla bu cihazı yolluyorlar bilmiyorum ama bu şekilde sadece bu cihaz değil istenilen tüm ürünler gümrükten geçiriliyordur. Nasıl böyle bir cihazı vergisiz satıyorlar veya vergiyi kendileri mi ödüyorlar? Sistemi gerçekten merak ediyorum.

Uzun süredir bu cihazı arkadaşımla beraber araştırıyoruz merak ettiğim bi konu var bu cihaz ile ne yapmayı planlıyorsun kardeşim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı