Elektronik Deepcool AK620 CPU soğutucu 1100 TL

Overclock için sıvı soğutma mı o fiyat bandında güçlü bir hava soğutma mı acaba?
Deepcool ak620 gücünde performans verecek olan kaliteli sıvı soğutmalar 2000 tl bandından başlıyor hocam .
Hava soğutma konusunda ise piyasadaki en güçlü soğutucu noctua d15 dir , ak620 ise noctua d15 ile neredeyse aynı güçtedir ,testlerde de göreceğiniz üzere 1 derece geçtiği yerlerde var 1 derece geri kaldığı yerlerde.
 
Noctua D15 kasalara sığma konusunda sıkıntı çektiği için Ak620 çok iyi bir alternatif ve daha ucuz. 240mm sıvı soğutmaların çoğundan iyi olması çok büyük bir artı. Konuda bir arkadaşta söylemiş zaten. Bu soğutucuyu geçen 240mm sıvı soğutmalar neredeyse 2 katı fiyatında.
 
Noctua D15 gücünde bir soğutucu.
Prime üyesi iseniz kargo bedava 50 TL'de indirim var. Aşağı yukarı 1100 TL'ye geliyor.
Ben aldım 1 haftada geldi fiyatına göre bayağı iyi tavsiye ederim.
İncelemesini bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deepcool AK620 CPU hava soğutucu, 6 ısı borusu, çift kule, 2 X 120mm fan, LGA1700 uyumlu DEEPCOOL AK620 CPU Hava Soğutucu, 6 Isı Borusu, Çift Kule, 2 x 120mm Fan, LGA1700 uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Paylaşım için teşekkürler, güzel soğutucu. 1233 TL çıkıyor şu an kargo vergi dahil. Artmış mı sonradan?
 
bu tarz işlemci soğutucuları sıvı sogutmalarla kıyaslayanlara ciddi bakmamak lazım. oc yapıyorsanız kasa içi hava hacmini de dikkate alırsınız. bu size ssd, anakart, gpu gibi soguk kalmasını isteyeceğiniz diger parcalarınızında performansını etkiler. o sebeple kasa icine yarım dunya radyator koymazsınız ayrıca cpu soketi yanındaki vrm lerinde daha etkili sogumasına yardımcı olur. sıvı sızıntıdan korkan mid range fp takılanların da dunya para vermelerine gerek yok alın ucuz 4-6 bakır borulu bsy, iyi fan takın
 
Üzerine az daha ekleyin sıvı soğutma alın.
Kanka insanları yanlış yönlendirme lütfen bu ürün 1100tl, üzerine az ekleyip 120mm alırsın ama daha kötü performans alırsın. Üzerine az olmayan bir miktar eklersin 240mm alırsın gene daha kötü performans alırsın. Üzerine çok eklersen 360mm alırsın, güzelinden almazsan gene daha kötü performans alırsın, güzelinden alacak bütçen varsa da zaten en başında bu soğutucunun fiyatını takip etmezsin. Lf 2 360mm kullanıyorum bundan daha iyi performans veriyor ama 3.000₺ yani bununla kıyaslamanın bir anlamı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı