DeepCool AK620 vs pearless Assassin 120 SE RGB

CC76

Kilopat
Merhaba, bu iki soğutucu arasında kaldım. AK620 1770TL, PA120 SE 1550TL. İki ürünün de fanları hakkında olumsuz yorumlar var. PA120 ile ilgili satıcı 2 senelik garantisi olduğunu söylüyor ama pek bir bilgi yok. Tecrübesi ve bilgisi olanlar tavsiye de bulunursa sevinirim. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AK620 gayet güzelmiş. Millet memnun. Yalnız biraz büyükmüş. Fiyatı da uygun ancak yurtdışından geliyor. TR'de satıcısı yok. O yüzden garanti/iade sıkıntı olabilir. Geçende SE-214-XT aldım, fanda 1 hafta sonra tıkırtı sesi oluştu, iade ettim.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AK620 gayet güzelmiş. Millet memnun. Yalnız biraz büyükmüş. Fiyatı da uygun ancak yurtdışından geliyor. TR'de satıcısı yok. O yüzden garanti/iade sıkıntı olabilir. Geçende SE-214-XT aldım, fanda 1 hafta sonra tıkırtı sesi oluştu, iade ettim.

Amazon'dan satın aldım, iade falan sıkıntı olacağını düşünmüyorum. PA120 stoklarda yok. Amazon'dan alınca daha pahalıya geliyor. Deneyip göreceğiz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı